Архів новин

12 ноября 2019

Єднаємо Луганщину: триває відновлення мосту біля КПВВ «Станиця Луганська»

Сьогодні, 12 листопада, працівники ТОВ «Укртрансміст» продовжили нанесення антикорозійного покриття на металеві конструкції мосту.

Також протягом дня вони уклали бетон в місці приєднання прольоту мосту до його основної конструкції на 7-й опорі та виконали бетонування місця прийняття води з водостоків.

Працівники ДП «Станично-Луганський райавтодор» провели роботи з укладання основи для подальшого укладання асфальту в місці примикання опори мосту до дороги.

Понад 45 мільйонів допомоги цьогоріч отримали сільгосптоваровиробники області від держави, – брифінг

Про роботу та перспективи розвитку агропромислового комплексу області на брифінгу для ЗМІ розповіла заступник директора Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Любов Безкоровайна.

Вона зазначила, що індекс обсягу сільськогосподарського виробництва в усіх категоріях господарств у січні-вересні 2019 року склав 106,1 %. Середньомісячна зарплата у сільському господарстві – 8703 гривні.

На сьогодні за державними програмами сільгосптоваровиробники  області отримали допомогу у сумі майже 45,7 млн гривень.

Гроші на погашення заборгованості шахтарям будуть на казначейських рахунках вже цього тижня – Сергій Гайдай

«Гостре питання заборгованості із заробітної плати шахтарям тримаю на постійному контролі та щоразу порушую його під час спілкування з Прем’єр-міністром України та профільним міністром», - з таких слів почалася зустріч голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Сергія Гайдая із гірниками шахти «Гірська» ДП «Первомайськвугілля» та членами їх сімей.

Сєвєродонецьк вчетверте об'єднав молодих виконавців навколо відкритого фестивалю нової української пісні

Нещодавно у Сєвєродонецькому коледжі культури і мистецтв відбувся традиційний захід, що спрямований саме на розкриття індивідуальності молодих виконавців і їх творчого потенціалу - ІV відкритий фестиваль нової української пісні

Сергій Гайдай у Троїцькому районі провів прийом громадян та ознайомився з соціальною сферою

Під час робочої поїздки до Троїцького району голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Гайдай провів виїзний особистий прийом громадян.

Піротехніками на Луганщині виявлено та вилучено 58 одиниць вибухонебезпечних предметів

Протягом минулої доби, 11 листопада, піротехнічними розрахунками ДСНС України перевірено 2,3357 га території у Новоайдарському, Попаснянському районах й місті Гірське.

Виявлено та вилучено 55 одиниць вибухонебезпечних предметів, а саме: 11 артилерійських снарядів, дев’ять мінометних мін, 30 гранат й п’ять інженерних боєприпасів.

Сергій Гайдай: «Я буду контролювати кожний тендер, кожну копійку! Я це вмію!»

У рамках робочої поїздки до Троїцького району голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Гайдай провів нараду з керівниками провідних агропромислових підприємств області.

Тематика зустрічі виявилась значно ширшою, ніж обговорення галузевих проблем молочного скотарства. Насамперед, постало питання ремонту автодороги регіонального значення Р-66, єдиного шляху вивезення сільгосппродукції за межі району. Очільник області запевнив, що вже проведений тендер на ремонт 10 км саме цієї дороги.

Луганщина вперше з 2014 року прийняла чемпіонат України з акробатичного рок-н-ролу

У Сєвєродонецьку відбувся V етап чемпіонату України з акробатичного рок-н-ролу та бугі-вугі.

Змагання всеукраїнського рівня з даного виду спорту наша область прийняла уперше з 2014 року.

До всеукраїнської першості долучилися понад 250 спортсменів з Луганської, Харківської, Запорізької, Дніпропетровської областей та Києва.

Привітала учасників заступник голови облдержадміністрації Катерина Безгинська. Вона, зокрема, зазначила, що акробатичний рок-н-рол є одним з пріоритетних неолімпійських видів спорту для Луганщини.