Архів новин

22 января 2020

Сергій Гайдай: громади мають об'єднуватися заради розвитку Луганщини, а не за політичними інтересами

Про це голова облдержадміністрації Сергій Гайдай заявив на розширеному засіданні робочої групи з підготовки пропозицій щодо удосконалення адміністративно-територіального устрою Луганської області сьогодні, 22 січня.

Члени групи розглянули запропоновані зміни до Перспективного плану формування територій громад Луганської області.

Ви наближуєте той час, коли наша земля знову стане єдиною та неподільною, – Сергій Гайдай

Голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Гайдай взяв участь в урочистих заходах з нагоди Дня Соборності України.

На початку заходу Сергій Гайдай розповів про важливість самоідентифікації себе як українця. Він сказав, що кожного разу, коли його питають звідки він родом, у відповідь чули – «З України». І це твердження не є даремним, оскільки очільник Луганщини народився у Сєвєродонецьку, працював у Києві, у Львові та на Закарпатті. За свій довгий шлях він ніколи не забував і не цурався своєї рідної Луганщини.

У Сєвєродонецьку відбулись урочистості до Дня Соборності України

У День Соборності України голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Гайдай взяв участь в урочистому покладанні квітів до пам’ятника Тарасу Шевченку.

Піротехніками на Луганщині виявлено та вилучено один вибухонебезпечний предмет

Протягом минулої доби, 21 січня, піротехнічними розрахунками ДСНС України перевірено 5,9 га місцевості у Попаснянському та Станично-Луганському районах.

Під час обстеження виявлено та вилучено одну мінометну міну.

Нагадуємо! Розмінуванням, знешкодженням або знищенням вибухонебезпечних предметів займаються тільки підготовлені фахівці-сапери, допущені до цього виду робіт.

При виявленні вибухонебезпечного пристрою:

Долучайтеся до проєкту підвищення якості наданих послуг

Агенція інноваційного, сталого розвитку та ресурсоефективності розпочала прийом заявок для участі в проєкті «ПІДВИЩЕННЯ ЯКОСТІ НАДАНИХ ПОСЛУГ з безкоштовним впровадженням системи оцінки якості та управління лояльністю» відповідно до міжнародного стандарту ISO 10004:2018 «Менеджмент якості. Задоволеність клієнтів. Керівництво з моніторингу та вимірювання».

Пишаємося: жителів області відзначено державними нагородами до Дня Соборності України

Про це йдеться в Указі Президента України Володимира Зеленського № 18/2020 «Про відзначення державними нагородами України з нагоди Дня Соборності України».

За значний особистий внесок у державне будівництво, соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток Української держави, вагомі трудові досягнення, багаторічну сумлінну працю нагороджено багатьох українців.

Сергій Гайдай взяв участь у селекторній нараді Олексія Гончарука

Голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Гайдай взяв участь у селекторній нараді під головуванням Прем’єр-міністра України Олексія Гончарука.

Головними темами, що були розглянуті стали реалізація проєкту Президента України щодо спорудження шкіл, садочків та стадіонів, формування планів виконання ремонтно-будівельних робіт на автомобільних дорогах та посилення безпеки дорожнього руху.

Звернення Президента з нагоди Дня соборності України

Дорогі українці!

Рівно 101 рік тому відбулась одна з найбільш знакових подій в історії української державності та національно-визвольних змагань.

«Здійснилися віковічні мрії, якими жили і за які вмирали кращі сини України». Це цитата з Акта Злуки, який сповіщав про возз’єднання в єдину, незалежну державу та був урочисто проголошений діячами УНР та ЗУНР 22 січня 1919 року на Софійському майдані в Києві.

Привітання голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Сергія Гайдая з Днем Соборності України

Шановні жителі Луганської області!

Вітаю з визначним державним святом – Днем Соборності України!

22 січня 1919 року назавжди увійшло до історії нашої країни як символ давнього прагнення українського народу до возз’єднання у межах усіх українських земель, неподільності української держави і втілення у життя мрії про її незалежність.

Соборність – це не лише об’єднана територія, а і духовна та ціннісна єдність, яка уособлює велику родину всього українського народу.