Архів новин

29 января 2020

Рівень зайнятості населення Луганщини минулоріч збільшився, - брифінг

Про це під час брифінгу для ЗМІ в облдержадміністрації повідомив директор Луганського обласного центру зайнятості Сергій Болотський.

Розповідаючи про діяльність служби зайнятості в 2019 році, він, зокрема, зауважив, що рівень безробіття протягом минулого року зменшився з 15,1 % до 13,7 %.

Показник зайнятості населення зріс та становив 59,1 % (за дев’ять місяців 2019 року). У 2018 році цей показник дорівнював 57,2 %.

Протягом минулого року кількість роботодавців, які співпрацювали з центрами зайнятості області, зросла на 3,8 % та становила 3,4 тис.

Ми продовжуємо роботу з нашими постійними партнерами, співпраця з якими у нас триває вже декілька років, – Сергій Гайдай

Голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Гайдай зустрівся з керівником Програми ООН із відновлення та розбудови миру Віктором Мунтяну.

Сергій Гайдай представив свого нового заступника Наталію Романенко

Сьогодні, 29 січня, голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Гайдай представив керівникам структурних підрозділів свого нового заступника Наталію Романенко.

Її призначено на цю посаду розпорядженням голови облдержадміністрації від 28 січня 2020 року № 32-к.

Оголошено громадські обговорення проєкту Плану заходів на 2021-2023 роки з реалізації Стратегії розвитку Луганської області на період до 2027 року

Завершується процес розроблення проєкту Плану заходів на 2021-2023 роки з реалізації Стратегії розвитку Луганської області на період 2021-2027 років.

Оголошується проведення громадських обговорень проєкту Плану заходів.

Заінтересованих осіб просимо надсилати пропозиції та зауваження в термін до 10.02.2020 на електронну адресу strat_in@ukr.net.

Піротехніками на Луганщині вилучено три вибухонебезпечних предмети

Протягом минулої доби, 28 січня, піротехнічними розрахунками ДСНС України перевірено 5,4 га місцевості у Попаснянському районі.

Загалом виявлено та вилучено три одиниці вибухонебезпечних предметів.

А саме одну мінометну міну, одну гранату та один підривник.

Пам'ятайте!

Розмінуванням, знешкодженням або знищенням вибухонебезпечних предметів займаються тільки підготовлені фахівці-сапери, допущені до цього виду робіт.

При виявленні вибухонебезпечного пристрою:

- Негайно повідомте чергові служби органів внутрішніх справ, ДСНС (за тел. 101).

Дві нагороди здобули наші скелелази на всеукраїнській першості

У Кам’янець-Подільському відбулись всеукраїнські змагання зі скелелазіння серед юніорів, молоді та юнаків.

До них долучилися 139 спортсменів з Дніпропетровської, Харківської, Вінницької, Одеської, Донецької, Хмельницької, Чернівецької, Луганської областей та міста Києва.

Так, серед дівчат 2007-2008 років народження наша Катерина Зомарєва виборола золоту нагороду, а Микита Аврамов серед юніорів здобув бронзу.

Олексій Мишко, Марія Семиволос, Єлісей Гудім та Ярослава Пащук увійшли до десятки кращих у відповідних вікових категоріях.

Фінансування пенсій в області відбувається згідно з графіком виплат

За повідомленням Головного управління Пенсійного фонду України в Луганській області станом на 28 січня 2020 року профінансовано виплату пенсій в області у сумі 1 344 017, 58 тис. гривень.

Виплату закрито в повному обсязі.

Фінансування відбувається згідно з графіком виплат. Заборгованість з виплати пенсій відсутня.