Архів новин

14 марта 2020

Інформація про тимчасове закриття деяких пунктів пропуску через державний кордон і припинення в них пішохідного сполучення

Кабінетом Міністрів України прийнято розпорядження від 13 березня 2020 року № 288-р «Про тимчасове закриття деяких пунктів пропуску через державний кордон та пунктів контролю і припинення в них пішохідного сполучення».

Тож, згідно з документом, на Луганщині тимчасовому закриттю підлягають наступні пункти пропуску через державний кордон та пункти контролю - пішохідний (місцевий, пасажирський) у Міловому (Міловський район) та автомобільний/пішохідний (місцевий, пасажирський) у Сиротиному (Троїцький район).

Звернення голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Сергія Гайдая до Дня українського добровольця

Шановні земляки!

Сьогодні ми вшановуємо сміливість та героїзм захисників незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, які шість років тому стали першими добровольцями та зупинили ворожий наступ.

Саме тоді, 14 березня 2014 року, прямо з Майдану добровольці вирушили на тренувальну базу під Києвом, допомогли провести першу мобілізацію та підготувати гідну зміну для передової. Більш того, згуртувати українців, нашу незламну націю, яку вкотре ворог перевіряє на міцність.