Архів новин

28 марта 2020

«Відсьогодні на Луганщині вводиться режим перебування «Червоний», - Сергій Гайдай

«Виклик, якому ми протидіємо сьогодні, вимагає такої міри спільних і згуртованих дій, яких ми не вживали ніколи! З 25 березня в області встановлений режим надзвичайної ситуації, відсьогодні вводиться режим перебування «Червоний». Це пов’язано із необхідністю убезпечити наших військових», - Сергій Гайдай звернувся до жителів Луганщини.

На Луганщині підтверджено другий випадок захворювання на COVID-19

За інформацією ДУ «Луганський обласний лабораторний центр МОЗ України», станом на 10:00 28 березня в області підтверджено другий випадок захворювання на COVID-19.

Хворого ізольовано в бокс інфекційного відділення. Він перебуває під наглядом медичних працівників з дотриманням всіх необхідних норм. Захворювання протікає в легкій формі.

Це 31-річний житель Луганщини, який мешкає на тимчасово окупованій території. Прибув на підконтрольну Україні територію з Польщі. Його госпіталізація проведена із дотриманням усіх санітарно-епідемічних вимог.

На ключових блокпостах будуть дезінфікувати транспорт

На блокпостах «Кремінна», «Сватове» та «Лисичанськ-Бахмут» облаштовують карантинні пости для контролю стану водіїв та пасажирів, а також знезараження транспортних засобів.

Тут цілодобово працюватимуть бригади дезінфекторів у складі працівників Нацполіції, ДСНС та медицини.

Голова обласної державної адміністрації - керівник обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Гайдай особисто перевірив, як виконується відповідне рішення штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації у Луганській області.