Архів новин

18 апреля 2020

За добу на Луганщині підтверджено 15 нових випадків захворювання на COVID-19

Про це повідомив голова обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Гайдай.

«Перевірка всіх хворих на пневмонію, та осіб, які раніше контактували з пацієнтами із підтвердженим діагнозом, дала невтішні результати. На Луганщині зафіксовано 15 нових випадків захворювання на COVID-19», – зазначив Сергій Гайдай.

Нові випадки, зокрема, виявлені у Сєвєродонецьку, Лисичанську, Старобільську, Біловодську, Рубіжному та Варварівці Кремінського району.

Діти та військові отримали привітання з Великоднем від Сергія Гайдая

Дві тисячі пасок до Великодня були освячені сьогодні, 18 квітня, у Свято-Христо-Різдвяному кафедральному соборі Української Православної Церкви та Храмі Святого Пророка Іллі Православної Церкви України в Сєвєродонецьку.

Частину з них доставили військовим, які наразі знаходяться на передовій.

Тисячу смачних пасочок голова обласної державної адміністрації Сергій Гайдай передав малечі – дівчаткам та хлопчикам, які не зможуть зустріти Великдень з батьками.

Перші одужавші святкуватимуть Великдень вдома

На Луганщині є перші три одужавші, які хворіли на COVID-19.

Учора був виписаний із Рубіжанської центральної міської лікарні перший захворілий в області, житель Рубіжного Олександр Романовський.

Також одужали жінка з Рубіжного та чоловік, який постійно мешкає на тимчасово непідконтрольній Україні території Луганської області.

Вони увесь час знаходились під медико-санітарним наглядом, їм було надано повний курс лікування.