Архів новин

27 июня 2020

Благодійність на колесах: Байкер-рекордсмен допомагає дітям

До Лисичанського центру соціально-психологічної реабілітації завітала делегація мотопробігу «Україна від краю до краю». Очолив групу світовий рекордсмен за швидкістю їзди на електромотоциклі Сергій Малик.
На шляху до найсхіднішої точки України, Ранньої Зорі, вони заїжджають до дитячих будинків, де дарували вихованцям солодощі, речі та іграшки.

За минулу добу нових захворювань на COVID-19 в області не зафіксовано. Дві людини одужали

За весь час досліджень на Луганщині це захворювання лабораторно підтверджене у 76 осіб.

З них одужали – 58; лікуються – 18 (4 – на стаціонарі: 1 – у КНП «Старобільське районне територіальне медичне об’єднання», 3 – КНП «Рубіжанська центральна міська лікарня»; 14 – амбулаторно).

Заповненість ліжок у закладах охорони здоров’я, визначених для госпіталізації пацієнтів з підтвердженим випадком COVID-19, – 2,42 %.

Голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Гайдай привітав молодих людей зі святом

Дорогі друзі, молодь Луганщини!

У розпал літа щороку в Україні відзначають чудове свято – День молоді.

В усі часи ви – рушійна сила перетворень, які змінюють життя людства на краще. Наша країна не виключення. Саме ви, цілеспрямовані та наполегливі, сьогодні в авангарді історичних подій та системних реформ. Захищаєте українську державність тут, на Сході.