Архів новин

06 сентября 2020

В області зафіксовано 10 нових випадків COVID-19

Географія виявлених захворювань:

місто Сєвєродонецьк – п’ять осіб, Білокуракинський район – одна, Попаснянський – дві та Станично-Луганський – дві.

Серед них: одна з раніше визначених контактних осіб, чотири прибули з тимчасово окупованих територій, три хворі на пневмонію, дві – з клінічними ознаками тяжкого перебігу ГРВІ.

За весь час досліджень в області діагноз COVID-19 лабораторно підтверджений у 435 людей.

З них одужали – 226 (одна за останню добу); лікуються – 206 (57 – на стаціонарі; 149 – амбулаторно).

Якщо ви вважаєте, що в нас безпечно, сідайте за штурвал літака ДСНС і гасіть пожежі! - Сергій Гайдай пояснив свою позицію щодо виборів на Луганщині

Одразу три керівника військово-цивільних адміністрацій: обласної – Сергій Гайдай, м. Сєвєродонецьк – Олександр Стрюк, і м. Золоте та с. Катеринівка – Олексій Бабченко долучились до дискусійної панелі «(Не) безпечні вибори: чи будуть ВЦА ефективнішими за міські ради» в рамках «Фестивалю думок».

Необхідно вирішувати все і одразу, - Сергій Гайдай розповів, скільки грошей потрібно, щоб «оживити» Луганщину

Голова облдержадміністрації Сергій Гайдай виступив провідним спікером на дискусійній панелі  «Інфраструктура  та інвестиції: скільки грошей потрібно, щоб «оживити» Луганщину» в рамках «Фестивалю думок», який відбувся в Сєвєродонецьку 5 вересня.

Привітання голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Сергія Гайдая з Днем підприємця

Шановні представники малого та середнього бізнесу Луганщини!

Вітаю вас з професійним святом – Днем підприємця!

Ключі від сталого економічного розвитку сучасної Луганщини полягають у відновленні миру на нашій землі та створенні сприятливого бізнес-середовища у регіоні. Саме робота малих та середніх підприємств є головним джерелом наповнення бюджетів, створення нових робочих місць.