Архів новин

21 февраля 2021

Президент України Володимир Зеленський візьме участь у Всеукраїнському форумі «Україна 30. Інфраструктура» 22 лютого

Також до заходу приєднаються представники влади, експерти та громадські діячі. 

На форумі обговорять теми відновлення та розбудови інфраструктури в Україні. Зокрема, йтиметься про продовження Національної програми «Велике будівництво», фінансування довгострокових проектів та роль міжнародних партнерів у цьому процесі. Учасники форуму пояснять логіку ухвалення рішень щодо пріоритетів фінансування інфраструктури.

Також будуть обговорені перспективи річкових перевезень, оновлення місцевих аеропортів, модернізації «Укрзалізниці» та інфраструктури майбутнього.

Президент України увів у дію рішення РНБО про застосування санкцій щодо фізичних та юридичних осіб, а також щодо перевірки законності відчуження частини нафтопродуктопроводів

Президент України Володимир Зеленський підписав указ № 64/2021 про введення в дію рішення Ради національної безпеки і оборони України щодо застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів щодо фізичних та юридичних осіб від 19 лютого 2021 року.
Згідно з рішенням РНБО, санкції запроваджені строком на три роки стосовно п'яти громадян Російської Федерації, трьох громадян України та 19 юридичних осіб.

Лабораторно підтверджено 20 нових випадків COVID-19 в області. Від ускладнень померло троє хворих

Географія виявлених захворювань:

місто Лисичанськ – три, Сєвєродонецьк – 14, Кремінський район – три.

За весь час досліджень в області цей діагноз лабораторно підтверджений у 14 739 осіб.

З них одужали – 13 406 (два за останню добу); лікуються – 886 (158 – стаціонарно, 728 – амбулаторно).

Усього з початку пандемії на Луганщині від цієї хвороби померло 447 людей.

Заповненість ліжок у закладах охорони здоров’я, визначених для госпіталізації пацієнтів з підтвердженим випадком COVID-19, – 11,0 %.