Архів новин

23 мая 2021

Лабораторно підтверджено 43 нових випадків COVID-19 в області

Географія виявлених захворювань:

місто Лисичанськ – шість, Рубіжне – вісім, Сєвєродонецьк – 14, Біловодський район – один, Кремінський – один, Марківський – два, , Новоайдарський – три, Попаснянський – три, Станично-Луганський – п’ять.

За весь час досліджень в області цей діагноз лабораторно підтверджено у 25 787 випадків.

Одужали – 22 932 (22 за останню добу), лікуються – 2004 (391 – стаціонарно, 1613 – амбулаторно).

Слід зазначити, що за час поширення цього вірусу в області захворіли 1 601 дітина віком до 17 років. З них одужали – 970.

У 2020 році зафіксовано 48,5 тисяч повідомлень про порушення прав – у Луганській облдержадміністрації представлено щорічну доповідь Уповноваженого Верховної Ради з прав людини

Представник Уповноваженого з дотримання прав жителів Донецької та Луганської областей Костянтин Черніков представив у Луганській облдержадміністрації щорічну доповідь за 2020 рік Уповноваженого Верховної Ради з прав людини  про стан додержання та захисту прав і свобод людини і громадянина в Україні.

Український схід починається на Луганщині, - у Старобільську відбувся обласний рок-фестиваль «Зі сходу до заходу»

22 травня у Старобільську відбувся  обласний рок-фестиваль «Зі сходу до заходу», лайн-ап якого склали гурти «Stone road», «Ізобара-тор», «Реставратор», «Конец июля», «Parallel», «Two Bus», «Vерхня межа», «Принцип меньшего зла», усього 13 груп з Луганщини, Харківщини та Чернівецької області. Хедлайнерами стали «ТНМК» та «Жадан і Собаки».

Проте, почався Rock-Fest з літературного майданчику «Дике поле», на якому презентували свою творчість Олег Сенцов, Артем Полежака та Катерина Калитко.