Архів новин

29 мая 2021

Ви – надія України на її безпечне майбутнє, – Сергій Гайдай випускникам Кадетського корпусу в Кремінній

Урочистості відбулися сьогодні, 29 травня, на сучасному стадіоні Луганського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетський корпус імені героїв Молодої гвардії».

«Кожен із вас, хоч і в юному віці, але цілком усвідомлено обрав цей відповідальний шлях, – звернувся до 104 випускників ліцею голова облдержадміністрації Сергій Гайдай. – Можливо не всі, але переважна більшість продовжуватиме здобуття спеціальності в військових вишах країни. Пам’ятайте, що ви – надія України на її безпечне майбутнє!»

Лабораторно підтверджено 31 новий випадок COVID-19 в області. Від ускладнень померли ще троє хворих

Географія виявлених захворювань:

місто Лисичанськ – дев’ять, Рубіжне – п’ять, Сєвєродонецьк – 10, Міловський район – одне, Новоайдарський – два, Попаснянський – два, Старобільський – одне, Троїцький – одне.

За весь час досліджень в області цей діагноз лабораторно підтверджено у 26 060 випадках.

Одужали – 23 766 (85 за останню добу), лікуються – 1 410 (327 – стаціонарно, 1 083 – амбулаторно).

Слід зазначити, що за час поширення цього вірусу в області захворіла 1 071 дитина віком до 17 років. З них одужали – 1 021.

Президент провів нараду щодо стану справ в українському кінематографі, проблем та перспектив його розвитку

Президент Володимир Зеленський обговорив з представниками українського кінематографу, профільних відомств і комітетів Верховної Ради та послами України у низці держав проблемні питання та перспективи розвитку кіноіндустрії.

«Багато питань – як не війна, то COVID-19, як не COVID-19, то дороги, але зараз настав час і руки дійшли до кінематографу – до того, що ми всі любимо й від чого дуже тепло», – наголосив Президент на початку зустрічі.