Архів новин

30 мая 2021

Глава держави 31 травня візьме участь у Всеукраїнському форумі «Україна 30. Освіта і наука»

Президент України Володимир Зеленський у понеділок візьме участь у Всеукраїнському форумі «Україна 30. Освіта і наука», який триватиме у столиці з 31 травня до 2 червня.

Учасники заходу, зокрема представники Офісу Президента, Кабінету Міністрів, Верховної Ради, Міністерства освіти і науки, українські педагоги, освітяни, науковці, західні партнери, фахівці та експерти, дискутуватимуть на теми сучасних тенденцій в освіті й науці, трансформації освітнього процесу в Україні.

Лабораторно підтверджено 17 нових випадків COVID-19 в області

Географія виявлених захворювань:

місто Лисичанськ – одне, Рубіжне – чотири, Сєвєродонецьк – сім, Біловодський район – одне, Новопсковський – одне, Попаснянський – одне, Станично-Луганський – два.

За весь час досліджень в області цей діагноз лабораторно підтверджено у 26 077 випадках.

Одужали – 23 771 (п’ять за останню добу), лікуються – 1 420 (291 – стаціонарно, 1 129 – амбулаторно).

Слід зазначити, що за час поширення цього вірусу в області захворіла 1 071 дитина віком до 17 років. З них одужали – 1 021.

Привітання Сергія Гайдая з нагоди Дня міста Сєвєродонецьк

Дорогі сєвєродончани! Шановні земляки!

Щиросердно вітаю вас із 87-ю річницею утворення Сєвєродонецька!

За ці роки колись маленьке селище перетворилося у сучасне місто східної України з великими проспектами та вулицями, особливою архітектурою, розвиненою інфраструктурою.

Головне його багатство – це люди:  талановиті, працьовиті, які своєю копіткою працею будували рідне місто.

Його становлення та розвиток безпосередньо пов’язані з об’єднанням «Азот». Бо історія цього флагмана вітчизняної хімічної галузі –  літопис самого Сєвєродонецька.