Архів новин

22 августа 2021

Почалося мовлення з телевежі поблизу Попасної, радіус розповсюдження сигналу складає 50 км

Сьогодні, 22 серпня, розпочалася тестова трансляція телевізійного та радіосигналу з вежі, розташованої в Комишувасі, що поблизу лінії розмежування. Радіус розповсюдження сигналу з неї складає 50 км. Висота об’єкту – 150 м. До речі, на найвищій його точці майорить синьо-жовтий прапор розміром 4х6 м.

В Ужгороді відбувся спільний концерт Луганського та Закарпатського симфонічних оркестрів

Розпочався проєкт обмінних концертів «Схід-Захід» між академічним симфонічним оркестром Луганської обласної філармонії та симфонічним оркестром Закарпатської обласної філармонії.

До 30-ї річниці проголошення Незалежності України оркестрові колективи національних закладів культури та обласних філармоній України беруть участь у Всеукраїнській культурно-мистецькій акції «Музика ПростоНеба».

Спільний концерт Луганського та Закарпатського академічних симфонічних оркестрів відбувся 20 серпня в Ужгороді. Всі охочі насолоджувались блискучим виконанням музичних творів.

Лабораторно підтверджено 16 нових випадків COVID-19 в області. Від ускладнень померла одна людина

Географія виявлених захворювань:

Лисичанськ – два, Рубіжне – одне, Сєвєродонецьк – два, Кремінна – одне, Біловодськ ­­– два, Новопсков – одне, Попасна – сім.

За весь час досліджень в області діагноз COVID-19 лабораторно підтверджений у 27 954 випадків.

Одужали – 26 292 ( 1 за останню добу), лікуються – 653 (138 – стаціонарно, 515 – амбулаторно).

Слід зазначити, що за час поширення цього вірусу в області захворіли 1 187 дитини віком до 17 років. З них одужали – 1 138.