Архів новин

01 сентября 2021

Увага! Оголошення

Оголошення щодо відбору кандидатур від громадських організацій у сфері культури для включення до складу конкурсної комісії з проведення конкурсного добору на посаду директора комунальної установи «Луганський обласний центр навчально-методичної роботи, культурних ініціатив і кіномистецтва».

Катерина Безгинська привітала першокурсників Кадетського корпусу імені героїв Молодої гвардії

Заступниця голови Луганської облдержадміністрації Катерина Безгинська взяла участь у святкових заходах до Дня знань у Луганському обласному ліцеї з посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетський корпус імені героїв Молодої гвардії».

У День знань Сергій Гайдай відвідав Рудівську гімназію, відремонтовану за Програмою Президента України «Велике будівництво»

У День знань очільник області Сергій Гайдай завітав до села Рудівка, що у Сватівській громаді.

Цього року будівлю Рудівської гімназії було термомодернізовано у рамках програми Президента України «Велике будівництво». Тож, у новому навчальному році діти будуть навчатися у теплому та затишному приміщенні.

Велике будівництво на Луганщині: Фотозвіт реконструкції школи № 1 у Станиці Луганській

Велике будівництво на Луганщині: Фотозвіт реконструкції школи № 1 у Станиці Луганській

Велике будівництво на Луганщині: Фотозвіт реконструкції тренажерного залу фізкультурного центру "Олімп" у Кремінній

Велике будівництво на Луганщині: Фотозвіт реконструкції тренажерного залу фізкультурного центру "Олімп" у Кремінній

Оголошення про проведення конкурсу на посаду директора комунальної установи «Луганський обласний центр навчально-методичної роботи, культурних ініціатив і кіномистецтва»

Луганська обласна державна адміністрація, відповідно до Закону України «Про культуру», враховуючи Порядок проведення конкурсного добору кандидатів на заміщення вакантних посад керівників закладів культури, що належать до спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Луганської області, затверджений розпорядженням голови обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації від 19.08.2016 № 483, зареєстрований у Головному територіальному управлінні юстиції у Луганській області 01.09.2016 за № 44/1554, оголошує про проведення конкурсу на посаду ди

Велике будівництво на Луганщині: Фотозвіт будівництва залу спортивної гімнастики фізкультурного центру "Олімп" у Кремінній

Велике будівництво на Луганщині: Фотозвіт будівництва залу спортивної гімнастики фізкультурного центру "Олімп" у Кремінній

 

Вступити до закладу професійної освіти можна до 1 жовтня

Заклади професійної освіти можуть продовжити прийом документів від вступників на бюджетні місця до 1 жовтня.

Здійснювати додатковий прийом вони мають лише в межах ліцензованого обсягу.

Щороку Міністерство освіти і науки України надає дозвіл проводити донабір осіб, які виявили бажання вступити до закладу профосвіти. Варто зауважити, що йдеться не про формування нових груп першокурсників, а про донабір у вже створені групи на вільні місця.

За минулу добу в області вилучено 64 вибухонебезпечних предмети

Протягом минулої доби, 31 серпня, піротехнічними розрахунками ГУ ДСНС України у Луганській області обстежено 2,86 га території у Сєвєродонецькому та Старобільському районах.

Загалом виявлено та вилучено 64 вибухонебезпечних предмети. А саме: два реактивних боєприпаси, 15 артилерійських снарядів, 12 мінометних мін, 29 гранат, одну одиницю вибухових речовин, п’ять одиниць інших вибухонебезпечних речовин, а також 355 набоїв.

Лабораторно підтверджено 115 нових випадків COVID-19 в області. Від ускладнень померли ще четверо хворих

Географія виявлених захворювань:

Лисичанськ – 18, Рубіжне – 10, Сєвєродонецьк – 18, Біловодськ –чотири, Білокуракине – два, Кремінна – вісім, Марківка – два, Мілове – чотири, Новоайдар – шість, Новопсков – три, Попасна – чотири, Сватове – 10, Станиця Луганська – 15, Старобільськ – 10, Троїцьке – одне.

За весь час досліджень в області діагноз COVID-19 лабораторно підтверджений у 28 563 випадках.

Одужали – 26 591 (48 за останню добу), лікуються – 960 (177 – стаціонарно, 783 – амбулаторно).

В області обмолочено 330 тисяч га земель сільгоспризначення при середній врожайності 37,3 ц/га

Під головуванням Першого заступника Міністра аграрної політики та продовольства України Тараса Висоцького відбулась онлайн-нарада з керівниками структурних підрозділів облдержадміністрацій з питань агропромислового розвитку.

Зі вступним словом до учасників заходу звернувся Міністр аграрної політики Роман Лещенко, який наразі перебуває у складі делегації, що супроводжує робочий візит до США Президента України Володимира Зеленського.

Привітання голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Сергія Гайдая з нагоди Дня знань

Дорогі друзі!

Прийміть щирі вітання з улюбленим святом – Днем знань!

Хочу звернутися до луганських першокласників! Сьогодні вчителька відкриє вам двері у чудову країну знань, де усіх чекає багато відкриттів і звершень. Тому будьте чемними та слухняними,   гарно вчиться, щоб батьки постійно раділи вашим успіхам. Нехай кожен крок на цій дорозі буде цікавим та захоплюючим!