Архів новин

02 сентября 2021

Велике будівництво на Луганщині: Фотозвіт реконструкції багатопрофільної гімназії у Гірському

Велике будівництво на Луганщині: Фотозвіт реконструкції багатопрофільної гімназії у Гірському

Велике будівництво на Луганщині: Фотозвіт реконструкції дитячого садка у Лисичанську

Велике будівництво на Луганщині: Фотозвіт реконструкції дитячого садка у Лисичанську

Лисичанськ святкує день народження і чергову річницю визволення міста від нацистських загарбників

Сьогодні з нагоди 78-ї річниці визволення міста від нацистських загарбників та 311-ї річниці з дня заснування Лисичанська заступниця голови облдержадміністрації Наталія Романенко взяла участь в урочистостях.

До уваги батьків новонароджених: з 1 липня 2021 року монетизація «пакунку малюка» проводиться за бажанням батьків одразу після народження дитини

З 1 липня 2021 року виплата грошової компенсації вартості одноразової натуральної допомоги «пакунок малюка» на дітей проводиться за бажанням отримувача одразу після народження дитини.

Батькам новонароджених дітей не потрібно дотримуватись 30-тиденного терміну для звернення за призначенням грошової компенсації замість одноразової натуральної допомоги «пакунок малюка».

Велике будівництво на Луганщині: Фотозвіт реконструкції школи-гімназії в Новоайдарі

Велике будівництво на Луганщині: Фотозвіт реконструкції школи-гімназії в Новоайдарі

Велике будівництво на Луганщині: Фотозвіт будівництва РТПС "Комишуваха"

Велике будівництво на Луганщині: Фотозвіт будівництва РТПС "Комишуваха"

Запрошуємо взяти участь у конкурсі «Вакциновані й відкриті»

Школи, в яких щеплено 80% персоналу, можуть взяти участь у конкурсі «Вакциновані й відкриті». 1097 шкіл вже подали зареєструвались у конкурсі!
За результатами розіграшу, який прийде 3 жовтня, переможці зможуть отримати:
• 3 суперпризи: набори з 10 комп’ютерів, 10 гарнітур та 10 роутерів для кожної школи-переможниці
• 15 мініпризів: набори з 10 гарнітур і роутера для кожної школи-переможниці
Будь-який представник школи може зареєструвати свій заклад для участі в конкурсі за посиланням: cutt.ly/IQNTKQ3. Заявки прийматимуть до 29 вересня.

Лабораторно підтверджено 114 нових випадків COVID-19 в області. Від ускладнень помер ще один хворий

Географія виявлених захворювань:

Лисичанськ – 17, Рубіжне – 14, Сєвєродонецьк – 34, Біловодськ – три,  Марківка – 12, Мілове – одне, Новоайдар – сім, Новопсков – одне, Попасна – вісім, Сватове – шість, Станиця Луганська – сім, Старобільськ – чотири.

За весь час досліджень в області діагноз COVID-19 лабораторно підтверджений у 28 677 випадках.

Одужали – 26 617 (26 за останню добу), лікуються – 1 047 (148 – стаціонарно, 899 – амбулаторно).

Слід зазначити, що за час поширення цього вірусу в області захворіла 1 231 дитина віком до 17 років. З них одужали – 1 163.

Сьогодні чотири громади області отримали нові шкільні автобуси

Вручила ключі представникам закладів освіти Старобільської міської, Новопсковської та Біловодської селищних, Шульгинської сільської громад заступниця голови облдержадміністрації Катерина Безгинська.

Впровадження освітніх проєктів в області – значущий напрям роботи ГО «Агенція регіонального розвитку Східного Донбасу», – Катерина Безгинська

Заступниця голови облдержадміністрації Катерина Безгинська взяла участь у відзначенні шостої річниці заснування громадської організації «Агенція регіонального розвитку Східного Донбасу».

На заході, куди були запрошені партнери, донори та учасники проектів, ГО відзвітувала перед Наглядовою радою за 2019-2021 роки роботи.

Звертаючись до присутніх, Катерина Безгинська – голова Наглядової ради, акцентувала на значущості роботи, яку виконує Агенція, та побажала нових успіхів, цікавих проєктів для подальшого розвитку економіки Луганщини.

Прем’єр-міністр: Регіони отримають субвенцію на розбудову безбар’єрного простору та створення навчально-практичних центрів у закладах освіти

Уряд затвердив розподіл субвенції місцевим бюджетам на реалізацію програми «Спроможна школа для кращих результатів». На її реалізацію в бюджеті на 2021 рік закладено 1 мільярд гривень.

Як зауважив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль, кошти в межах відповідної програми підуть на проекти, що спрямовані на підтримку освіти в регіонах.