Архів новин

18 декабря 2021

Луганська облдержадміністрація та «Укрзалізниця» розширюють співробітництво щодо розвитку залізничного сполучення у регіоні

Луганська обласна державна адміністрація – обласна військово-цивільна адміністрація та АТ «Укрзалізниця» підписали Меморандум про розширення співробітництва.

Сторони домовились про сприяння розвитку внутрішньо обласних та міжобласних пасажирських перевезень, поліпшення залізничного сполучення всередині Луганської області та між Луганщиною і суміжними регіонами, зокрема Харківською областю. А також про взаємодію у галузі розвитку залізничного транспорту Луганської області.

Лабораторно підтверджено 72 нових випадків COVID-19 в області за минулу добу. Від ускладнень померло ще 14 хворих. Із них сім – в Сєвєродонецьку

Географія виявлених захворювань:

Лисичанськ – десять, Рубіжне – три, Сєвєродонецьк – вісім, Біловодщина – дев’ять, Білокуракинщина – чотири, Кремінщина – три, Марківщина – шість, Новоайдарщина – шість, Новопсковщина – чотири, Попаснянщина – шість, Сватівщина – одне, Станиця Луганська – одне, Старобільщина – сім, Троїцьке – чотири.

За весь час досліджень в області діагноз COVID-19 лабораторно підтверджений у 59 125 випадках.

Одужали – 54 975 (за останню добу – 353, лікуються – 2 000 (326 – стаціонарно, 1 674 – амбулаторно).

Відбувся тестовий рейс «Слобожанського експресу», систему локомотивної безпеки для якого розробив Сєвєродонецький «Імпульс»

Відбувся тестовий рейс регіонального поїзда «Слобожанський експрес», який починає курсувати з 19 грудня та з’єднає Луганську, Харківську та Сумську області. Сьогодні зранку він вирушив з Попасної.