Архів новин

04 марта 2022

Сергій Гайдай: усі комунальні служби та енергетики працюють над налагодженням комунікацій після ворожих обстрілів. У сєвєродончан газ з’явиться вдень

Очільник Луганщини повідомив, що на території області наразі цілодобово задіяні 67 одиниць техніки, залучені 294 бійця ДСНС, які ліквідують наслідні обстрілів, здійснених російською армією.

«Усі комунальні служби та енергетики Луганщини працюють над налагодженням комунікацій після ворожих обстрілів. У сєвєродончан газ з’явиться вдень», – наголосив він.

Верховна Рада України затвердила Законом Указ Президента України «Про загальну мобілізацію»

Верховна Рада України на пленарному засіданні 3 березня 279 голосами «за» з 306 прийняла в цілому Закон про затвердження Указу Президента України "Про загальну мобілізацію", №7113.

Увага! Подача евакуаційного потягу на станцію в Лисичанську планується 4 березня о 14:00

Укрзалізницею заплановано евакуацію потягом з Луганської області.

Сьогодні, 4 березня 2022 року, о 14:00 планується подача евакуаційного потягу до станції в Лисичанську.

До станції слід діставатися самостійно.

Можливі зміни, стежте за повідомленнями.
 

Уряд відкрив спеціалізовану гарячу лінію для осіб, які готові надати гуманітарну допомогу українцям, що опинилися в епіцентрі воєнних дій

Дзвінки з території України безкоштовні для будь-яких операторів за номером 0 800 202 600.

Для дзвінків з інших країн (номер також може використовуватись для дзвінків з України за тарифами відповідного оператора зв’язку) – +380 44 237 00 02.

Учасники переговорів досягли порозуміння щодо забезпечення гуманітарних коридорів там, де тривають найзапекліші бої – Михайло Подоляк

Представники України та Російської Федерації під час другого раунду переговорів досягли порозуміння щодо спільного забезпечення гуманітарних коридорів для евакуації цивільного населення, а також для доставки медикаментів і продуктів харчування до місць найзапекліших боїв. Про це повідомив радник керівника Офісу Президента України Михайло Подоляк за підсумками перемовин.