Архів новин

24 августа 2022

Немає таких ракет, які можуть зламати волю народу, що вірить у себе – звернення Президента України

Дорогі українці!

Вже майже ніч, завершується наш головний день, День Незалежності України. Але наша незалежність не завершується і ніколи не завершиться. І 32-й наш День Незалежності буде, і 33-й, і всі наступні, скільки триватиме час на землі. Україна – назавжди. І щодня ставатиме тільки міцнішою. І це розуміють абсолютно всі у світі – від Радбезу ООН до всіх столиць без винятку.

Сергій Гайдай узяв участь у спецпогашенні марки «Вільні. Незламні. Непереможні.»

Її ввели в обіг сьогодні, 24 серпня.

До процедури спецпогашення на Львівщині долучився начальник Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

«Луганщина знає ціну словам, які стали назвою марки. Україна – єдина, адже попри всі намагання ворога зламати наш дух та нашу згуртованість, українці залишаються виборювати та захищати своє, не забуваючи при цьому підтримувати одне одного», - наголосив Сергій Гайдай та додав, що «Укрпошта» в особливий спосіб закарбовує сучасну історію України.

Очільники Луганщини та Львівщини долучились до створення картини «Незалежні»

31-річницю Незалежності України Луганщина і Львівщина святкують разом.

За традицією з цієї нагоди у парку на Валах, урочисто підняли головний символ нашої держави - синьо-жовтий стяг.

Почесне право винести Державний Прапор надали дітям, за вільне майбутнє яких сьогодні б’ється Україна.

Сергій Гайдай вшанував пам’ять Захисників України зі Львівщини

Ранок Дня Незалежності був присвячений найголовнішому – вшануванню Героїв, які віддали життя за Нашу Свободу.

Після освячення гранітних плит із іменами 205 воїнів - випускників Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, які загинули в боротьбі за Незалежність України, очільник Луганщини Сергій Гайдай узяв участь у меморіальних заходах на Личаківському цвинтарі.

Українців очікують нововведення в оплаті електропостачання

НКРЕКП прийняло постанову, згідно з якою, передбачено ряд кроків назустріч споживачу в аспекті захисту прав споживачів, а саме:

-врегульовується спрощена процедура зміни електропостачальника, що дасть можливість споживачу в порівнянні з нормативно встановленим строком переходу до нового електропостачальника в 21 день, здійснювати такий перехід за 3 дні;

Виплати переселенцям: УВКБ ООН підтримає ще 70 тисяч українців

В організації підтвердили готовність поширити програму багатоцільової грошової підтримки ще на 70 тисяч осіб.

Питання соціального захисту внутрішньо переміщених осіб є ключовими в межах мандату організації.

Нагадаємо, що завдяки реалізації програми багатоцільової грошової підтримки постраждалих від війни українців, що є додатковим заходом соціальної підтримки до наявної державної допомоги, майже 140 тисяч осіб вже отримали виплати у розмірі 2 220 гривень на кожного члена сім'ї на місяць протягом трьох місяців від УВКБ ООН.

У Дніпрі для переселенців відкрили інформаційно-ресурсний центр

Інформаційно-ресурсний Центр забезпечує:

- правову допомогу;
- творчий розвиток;
- можливість користуватися комп’ютерною технікою задля пошуку необхідної інформації, зокрема актуальної адреси, місць видачі гуманітарної допомоги тощо;
- психологічну підтримку.

Інформаційно-ресурсний Центр впроваджуватиме й опорні програми для жінок- та дітей-переселенців, які постраждали внаслідок російського вторгнення.

Всі послуги надаються на безоплатній основі.

Звернутися до центру можна за адресою: проспект Пушкіна, 55, офіс 221.

Привітання Президента Володимира Зеленського з нагоди Дня Незалежності України

Вільний народе незалежної України!

І цим усе сказано. Всього чотири слова, але як багато стоїть за ними сьогодні. На 182-й день повномасштабної війни. Скільки в цих словах символів і сенсів, подвигів і втрат, радості й болю. А головне – скільки в них правди. Нашої правди. Правди про наше сьогодення, з якою неможливо сперечатися, бо неможливо не бачити й не визнавати. Ми вільний народ незалежної України. Після шести місяців, коли нас намагаються знищити, ми вільний народ незалежної України. І це правда про наше майбутнє. Вільний народ незалежної України.

Привітання Сергія Гайдая з Днем Незалежності України

Дорогі земляки!

 

Так сталося, що у День Незалежності нашої держави ми, український народ, відраховуємо півроку тотальної боротьби проти російсько-окупаційних загарбників.

Сергій Гайдай: 35 потужними обстрілами та трьома ракетними ударами «привітали» росіяни із Днем Незалежності, але півроку стоять на місці. Луганчани втратили свої домівки, але зберегли країну

Саме наша область прийняла на себе найпотужніший удар російської армії.

Однак українським бійцям вдалося стримати ворога, що дало змогу іншим регіонам країни підготуватись до ймовірної оборони, – упевнений Сергій Гайдай, начальник Луганської обласної військової адміністрації.