Архів новин

11 ноября 2022

Як приймають медпрацівники Попаснянської міської багатопрофільної лікарні

КНП «Попаснянська міська багатопрофільна лікарня» надає інформацію щодо графіку роботи лікарів.

Лікар-хірург Олександр Володимирович Ковальчук надає онлайн консультації за телефоном +380669545744 в будні дні з 8:00 до 15:00 та у суботу з 8:00 до 13:00.

Лікар-акушер-гінеколог Євгенія Едуардівна Кислиця надає онлайн консультації за телефоном +380936358448 в будні дні з 8:00 до 14:00.

Лікар-інфекціоніст дитячий Тетяна Леонідівна Курпас надає онлайн консультації за телефоном +380954553074 в будні дні з 19:00 до 23:00.

«Лічильник допомог» збільшить кількість сімей, які отримають підтримку через платформу єДопомога під час війни

Для того, щоб платформа єДопомога (https://edopomoga.gov.ua/) була більш прозорою та сприяла рівномірному розподілу адресної допомоги сім’ям, які постраждали від війни, розроблено «Лічильник допомог»!

Відтепер на платформі єДопомога у заявці відображається, скільки разів людина отримувала допомогу.

Багато благодійників турбувалися тим, що на платформі є родини, які жодного разу не отримували допомогу і було б непогано виділяти заявки таких сімей.

Волонтери відремонтували житло для працівників Рубіжанської панчішної мануфактури у Львові

Львівська міська рада виділила кілька кімнат у студентському гуртожитку для працівників Рубіжанської панчішної мануфактури, які будуть жити там разом зі своїми родинами.

Ремонт зробили волонтери благодійної організації «Українська освітня платформа» в рамках проєкту «Будуємо Україну разом».

Вони відремонтували два блоки у гуртожитку: в одному є дві кімнати і санвузол, в другому – три кімнати і санвузол.

Понад 3 тисячі ноутбуків для вчителів отримали Луганська та Чернігівська області

10 листопада за сприяння Фундації Олени Зеленської у межах ініціативи Глобальної бізнес-коаліції для освіти та проєкту «Цифровий актив для України» компанії HP та Microsoft, понад 3 тисячі ноутбуків передано для забезпечення роботи вчителів Луганської та Чернігівської областей.

Всього домовлено про передачу майже 39 тисяч ноутбуків для підтримки вчителів у 12 регіонах країни.

У Рівному близько 600 жителів Луганщини отримали допомогу протягом листопада

У Кремінському хабі, розташованому у м. Рівне, з 1 по 9 листопада переселенцям з Луганщини видано близько 600 продуктових наборів.

Також за цей період співробітники хабу надали понад 420 консультацій щодо отримання гуманітарної допомоги, з питань адміністративних та соціальних послуг.

Гуманітарна допомога надана за підтримки наших міжнародних партнерів та за сприяння народного депутата України Олексія Кузнєцова.

На базі гумхабу Сєвєродонецька у Дніпрі видають матраци, ковдри, подушки, постільні набори

Місцевий партнер УВКБ ООН гуманітарна місія «Проліска» вкотре надала допомогу внутрішньо переміщеним особам з Луганщини.

У Дніпрі вони можуть отримати матраци, ковдри, подушки, постільні набори, спальні мішки.

Багатодітним родинами також пропонується посуд.

Видача відбувається на базі гуманітарного хабу Сєвєродонецької міської військово-цивільної адміністрації за адресою: м. Дніпро, пр. Петра Калнишевського, 27-к.
 

Готуємось до деокупації: Луганщина хлібом забезпечена

Питання забезпечення населення продовольчими товарами тривалого зберігання в умовах воєнного стану обговорили на онлайн-нараді під головуванням першого заступника Міністра аграрної політики та продовольства України Тараса Висоцького.

Фахівці з питань агропромислового розвитку розглянули практичні аспекти реалізації постанови Кабінету Міністрів України № 328 від 20.03.2022 року, якою визначено ланцюжок «Зберігання-переробка-виробництво хліба» для безперебійного забезпечення хлібом населення, яке мешкає на деокупованих територіях.

Протягом тижня понад 700 внутрішньо переміщених осіб з Луганської області отримали допомогу в гуманітарних штабах при Гірській громаді

У Полтаві ВПО з Луганщини забезпечувалися продуктовими наборами, наборами для облаштування побуту, одягом та дитячими підгузками. Також всі охочі мали можливість отримати психологічну допомогу від ГО «Проліска».

В той же час відвідувачі Київського штабу отримували продукти харчування, а також правову допомогу та юридичні консультації від начальника хабу. Разом з тим, відвідувачі мали змогу проконсультуватися у спеціаліста державної служби зайнятості.

Оперативна інформація станом на ранок 11.11.2022 щодо російського вторгнення

Слава Україні! Розпочалася двісті шістдесят перша доба героїчного протистояння Української нації російському широкомасштабному вторгненню.