Архів новин

23 ноября 2022

Кремінський хаб у Дніпрі тимчасово змінив адресу

Хаб Кремінської громади, розташований у місті Дніпро, через відсутність опалення у приміщенні змушений переїхати.

Отже, прийом ВПО з числа мешканців Кремінської громади наразі здійснюється за адресою:
м. Дніпро, вул. Володимира Антоновича, 72-а.
Графік роботи: понеділок-п’ятниця з 10:00 до 14:00.

Нагадуємо, телефон «гарячої лінії» з гуманітарних питань для переселенців Луганської області - 0 800 33 24 75 (безкоштовно в межах України).

По всій країні розгортають Пункти Незламності

Після низки поразок на фронті армія терористів хоче поцілити в нашу очевидну перевагу – згуртованість. Поцілити в тил, який є джерелом сили для наших військових. Саме тому головна мішень терористів – об’єкти української енергетики. Саме тому вже зараз країна готується до різних сценаріїв.

По всій країні розгортають Пункти Незламності – це місце, куди кожен зможе прийти в разі тривалого відключення електроенергії.

Найбільше жителів Луганщини, які зареєструвалися як ВПО з 24 лютого, на Дніпропетровщині та у Києві – 64 тисячі осіб на двох

Станом на 1 листопада кількість внутрішньо переміщених осіб, які виїхали із зони бойових дій Луганської області та з 24 лютого 2022 року перебувають на обліку за місцем тимчасового проживання в інших регіонах України, становила 173 650 осіб.

Із них 91 132 особи працездатного віку.

Як самостійної сплатити страхові внески, щоб отримати пенсію

Щоб мати право на призначення пенсії за віком, треба набути певну кількість страхового стажу на момент, коли досягнете пенсійного віку. Зверніть увагу, що не трудового стажу, а саме страхового.
Місяць, за який не сплачені страхові внески, не зараховується до страхового стажу людини.

До страхового стажу, при призначенні пенсії, зараховуються лише ті періоди, за які сплачено внески на загальнообов’язкове державне пенсійне страхування за умови, що сума страхових внесків, сплачених за відповідний місяць, є не меншою, ніж мінімальний страховий внесок.

Оперативна інформація станом на ранок 23.11.2022 щодо російського вторгнення

Слава Україні! Розпочалася двісті сімдесят третя доба російського широкомасштабного вторгнення.

За минулу добу підрозділи Сил оборони відбили атаки окупантів в районах населених пунктів Білогорівка Луганської області та Спірне, Берестове, Бахмут, Курдюмівка, Північне, Новобахмутівка, Красногорівка, Первомайське, Невельське і Мар’їнка на Донеччині.

За минулу добу противник завдав 5 ракетних ударів по населених пунктах Харківської та Донецької областей, здійснив близько 45 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та містах і селах.