Архів новин

14 февраля 2023

Луганські переселенці на Львівщині отримали засоби гігієни від міжнародних донорів

Жителям Луганської області, які перемістилися на Львівщину з тимчасово окупованих територій та обслуговуються у гуманітарному хабі Старобільської міської військової адміністрації у Львові, на минулому тижні вже вдруге видали сімейні пакунки із засобами гігієни від міжнародної організації "Данська рада у справах біженців" (DRC).

Більше двохсот продуктових наборів отримали переселенці з Луганщини у Чернівецькому хабі протягом тижня, що минув

За цей період у Центрі допомоги луганчанам у Чернівцях видано 243 продуктових набори.

Координаційний центр, за роботу якого відповідають Сєвєродонецька районна державна адміністрація та Шульгинська сільська військова адміністрація, продовжує працювати з понеділка по п'ятницю з 10:00 до 15:00 (субота, неділя - вихідні дні) за адресою: вул. Головна, 128.

У центрі є можливість отримати медичні, юридичні консультації та допомогу фахівця Державної служби зайнятості.

Контактний телефон: 0668171701
 

Поліція Луганщини запрошує на службу до штурмової бригади #Лють

Об’єднана штурмова бригада "Лють" – це воєнізований добровольчий підрозділ Національної поліції України нового зразка.

Основні його завдання - відсіч збройної агресії проти України, проведення штурмових дій, знешкодження диверсійно-розвідувальних груп. У арсеналі «Люті» – бронетехніка, артилерійське, зенітне, протитанкове та снайперське озброєння.

До складу бригади увійдуть підрозділи особливого призначення Національної поліції, зокрема й батальйон «Луганськ-1 імені Героя України Сергія Губанова» ГУНП в Луганській області.

У середу в Дніпрі наших ВПО проконсультують стосовно отримання компенсації за зруйноване майно

15 лютого о 10:00 на базі гуманітарного штабу Лисичанської міської військової адміністрації юристом благодійного фонду "Горєніє" буде проведено групову консультацію для ВПО з питань отримання компенсації за зруйноване житло, механізму отримання коштів, механізму подачі звернення на отримання компенсації.

Адміністратор ЦНАПу у м. Лисичанськ надасть роз’яснення щодо реєстрації повідомлення про пошкоджене або зруйноване власне нерухоме майно внаслідок військової агресії та переліку документів і відомостей, необхідних для цього.