Архів новин

08 марта 2023

8 березня. 365 днів поваги і вдячності. Щороку.

У нас немає слабкої статі.
Рівні у правах та вільні.
Ви добровільно стали до лав армії, Ви - матері, які дбають про своїх дітей навіть під російськими бомбами. Ви ті, хто з українськими прапорами кидається на ворожі танки в окупованих містах, і ті, хто шукає прихисток для вимушених переселенців…ті, хто наближають перемогу на всіх фронтах.
Дівчат, Ви і є Україна, за яку ми зараз боремося!
За нами Правда, з нами Бог, з нами Ви - найкраще, що може статися з кожним чоловіком!
З Міжнародним жіночим днем вас!

8 березня переселенці Луганщини, які наразі живуть у Дніпрі та сусідніх громадах, мають можливість отримати безкоштовну медичну консультацію в Кремінському хабі

Тепер щосереди на базі Кремінського координаційного центру підтримки луганських ВПО за адресою: м. Дніпро, вул. Володимира Антоновича, 72-а, людей прийматиме фахівець КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Кремінської міської ради».

Петрович: хлопчикам, яких нацгвардійці врятували в Рубіжному, Катерина Безгинська передала гуманітарну допомогу

П’ятирічний хлопчик, який представився Петровичем, та його брат-підліток стали одними з героїв фільму Дмитра Комарова.

Сьогодні заступниця начальника обласної військової адміністрації Катерина Безгинська зустрілася із жінкою та двома її синами, дізналася про першочергові потреби переселенців з Рубіжного та передала родині допомогу від обласної військової адміністрації та міжнародних партнерів – UNICEF та NRC.

Це продукти харчування, медикаменти, засоби гігієни та одяг.

Нова послуга в застосунку Дія. Отримуйте електронне судове рішення за кілька кліків

Тепер у застосунку можна отримати судове рішення з кваліфікованим електронним підписом суддів. Документ має таку ж юридичну силу, як і його паперовий аналог.

Судове рішення — це документ, у якому відображається результат судової справи. Наприклад, підтверджується факт розлучення пари.

Отримати цифровий документ можна у смартфоні за кілька секунд. Для цього зайдіть у Дію → натисніть Послуги → виберіть Судові справи → перегляньте судове рішення і за потреби завантажте собі на смартфон.

За новою адресою працює гумхаб Гірської громади в Полтаві

Відтепер видача допомоги здійснюється за адресою: вулиця Миколи Дмитрієва, 7.

Графік роботи: з 10:00 до 13:00 з понеділка по п’ятницю.

Контактний номер телефону: +38 (050) 137 24 65.

Відвідувачі штабу мають можливість отримати продуктові та гігієнічні набори, жіночі засоби гігієни, підгузки, психологічну допомогу від спеціалістів Гуманітарна місія "Проліска" м. Полтава, консультації юристів системи безоплатної правової допомоги Всеукраїнського благодійного фонду «Горєніє».

Вихованці КДЮСШ №1 з Сєвєродонецька стали чемпіонами змагань з тенісу

Так, Арсеній Пінчук посів перше місце в тенісному турнірі «SMASH KIDS 100 BOYS», який відбувся вихідними в Києві.

Підготував спортсмена Максим Сєвєрченко.

А от Мирослав Скульбіда переміг в тенісному турнірі серед дітей до 10 років «Король гори» у місті Горішні Плавні Полтавської області.

Підготував спортсмена Едуард Чеботарьов.