Архів новин

14 марта 2023

День українського добровольця

Шановні люди доброї волі!

З нагоди Дня добровольця хочу щиро подякувати вам і висловити захоплення вашою відвагою, мужністю і готовністю боротися за мир і свободу нашої держави.

Сучасна Україна має декілька яскравих прикладів героїчного добровольчого руху. Більшість активних учасників Революції Гідності, навесні вставали на захист надбань Майдану проти проросійських сил на сході України. Так і більшість з ветеранів-добровольців АТО/ООС знову стали на захист проти кровожерливих росіянських загарбників.

Більше 500 жителів Луганщини звернулися до гумхабу на Кіровоградщині впродовж тижня

В координаційному центрі допомоги ВПО з Луганщини в Кіровоградській області за тиждень видано 516 продуктових наборів.

Також наші переселенці отримали 23 упаковки підгузків, 88 наборів гігієни, 570 одиниць одягу.

Бажаючі мали змогу звернутися до медичного працівника, який веде прийом в хабі.

Їм проведено первинний огляд та виписані направлення до профільних лікарів.
 

Перевірки обґрунтованості видачі лікарняних здійснюватиме Пенсійний фонд України

Постановою Кабінету Міністрів України від 03.03.2023 №185 затверджено Порядок проведення особами, уповноваженими правлінням Пенсійного фонду України, перевірок обґрунтованості видачі та продовження листків непрацездатності, який набув чинності з 7 березня.

Згідно із Порядком, метою перевірки листків непрацездатності є здійснення контролю за обґрунтованістю формування (видачі) листків непрацездатності, медичних висновків про тимчасову непрацездатність.

Бачите ворожу техніку з антенами? Фотографуйте та відправляйте в чатбот єВорог

Важливо залишити ворога без зв'язку на тимчасово окупованих територіях та завадити їм глушити наш зв’язок. Для цього необхідна інформація про будь-які комплекси зв'язку та радіоелектронної боротьби окупанта (РЕБ). Це авто- або гусенична техніка з антенами чи локаторами.

Сергій Гайдай: для боротьби з росіянами привезли необхідний вантаж нацгвардійцям, що боронять Кремінський напрямок

"Відвідали найважчий зараз на Луганщині напрямок фронту. Ворог там значно посилив обстріли та збільшив кількість атак, водночас росіяни продовжують стягувати туди все більше техніки та особового складу- зазначив очільник Луганщини. - Втім, наші бійці мужньо тримають оборону та повністю ситуацію контролюють".

Він додав, що мотивація наших захисників на найвищому рівні: вони дають гідну відсіч ворогу, зокрема мають можливість контратакувати.