Архів новин

23 марта 2023

Завтра у Хмельницькому переселенців прийматимуть психологи

24 березня в гуманітарному координаційному центрі Луганської області продовжать роботу з психологічної підтримки та психосоціальної адаптації внутрішньо переміщених осіб кваліфіковані психологи, тренери громадської організації «Світ у барвах» та громадської організації «Ла Страда – Україна».

Усі консультації індивідуальні та анонімні.

Прийом відбудеться з 09:00 до 11:00.

Адреса: вул. Кам’янецька, 122.
 

Майже 380 переселенців з Луганщини звернулися за допомогою до гумштабу в Одесі на минулому тижні

Там нашим ВПО видали 379 продуктових наборів та 168 – гігієнічних.

Також вони скористалися можливістю отримати дитячі підгузки, одяг, павербанки.

Щодня в хабі надається юридична допомога працівником управління з питань нормативно-правової роботи та децентралізації Луганської обласної державної адміністрації.

Із понеділка по середу працює юрист.

По вівторках – представник Лисичанського центру зайнятості.

За необхідності можна звернутися до лікаря.
 

Жінки подають анкети на вступ до штурмових бригад «Гвардії наступу» та успішно проходять етапи відбору

Про це заявила заступник Міністра внутрішніх справ України Катерина Павліченко.

«У нас дійсно є багато жінок, які не тільки подали анкети, а вже успішно пройшли всі відбори й наразі направлені на навчання. Станом на сьогодні це близько 5% з усієї кількості анкет», - зазначила Катерина Павліченко.

Вона також зауважила, що наймолодшому кандидату, який подав заявку на вступ до бригад «Гвардії наступу» - 18 років, а найстаршому – більше 60 років.

Затверджено програму ІІ етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») для школярів Луганщини

У форматі онлайн проведено засідання оргкомітету з організації та проведення ІІ етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») у 2022/2023 навчальному році в Луганській області, на якому затверджено Програму гри для трьох вікових груп.

Окупанти вимагають паспортизувати педагогів до 1 червня, в аптеках та медзакладах так званої «лнр» нестача ліків, новий метод ремонтів в Сєвєродонецьку – дахи в останню чергу

У Старобільському фаховому коледжі Луганського національного аграрного університету викладачі під час зборів висловили невдоволення щодо термінової примусової паспортизації педагогічного складу. Їм наказали отримати документи рф до 1 червня. Відповідний захід загарбники припинили.

Практично припинили вони й регулярне постачання ліків на окуповану територію. Точніше, шпиталі й медзаклади, де намагаються врятувати бойовиків, необхідні препарати отримують, цивільне населення – ні.