Прес-центр20 серпня 2017, 21:08

3 листопада в Києві відбудеться Kyiv Smart City Forum 2017

Головною ідеєю Kyiv Smart City Forum 2017 є популяризація тематики smart city в цілому, презентація вже інтегрованих до київської міської інфраструктури smart рішень, а також стимулювання органів муніципальної влади громадськості та бізнеса до широкого впровадження розумних технологій вже в найближчим часом.Форум проходитиме 3 листопада в НСК «Олімпійський» (вул. Велика Васильківська 55).

Вже вдруге Kyiv Smart City Forum 2017 стане комунікаційним майданчиком для профільних дискусій та майбутнього формування цілісного, стратегічного бачення інтеграції передових smart рішень фактично в усі сфери життєдіяльності сучасного містянина.

Захід об’єднає ключових інтеграторів, кращих урбаністів, провідних інфраструктурних експертів зі всієї України, близького і далекого зарубіжжя. Цільове ядро Форуму складе активна, ідейна спільнота в особі кожного хто вже зробив свій внесок у побудову цифрових міст в Україні і далеко за її межами або планує стати частиною цього незворотного процесу в майбутньому.
 
В рамках Kyiv Smart City Forum 2017 відбудуться панельні дискусії за наступними темами:

безпечне місто, безпечні дороги, транспорт та ІКТ міста;
креативна економіка та культура міста;
відновлювальна енергетика та енергоефективність міста;
Е-демократія та відкритий уряд.

Серед почесних доповідачів:

спеціально запрошені міжнародні дослідники та експерти із галузі технологій smart city;
представники керівних ланок уряду України та КМДА, відповідальних за підтримку впровадження smart city технологій в містах;
міністри та заступники профільних міністерств;
представники компаній-вендорів та інтеграторів системних рішень;
представники міжнародних фондів, інфраструктурні експерти;

Організатор Форуму — комунікаційна платформа Kyiv Smart City, Співорганізатор — A7 CONFERENCES. За підтримки Київської міської державної адміністрації та Асоціації міст України.

Більше інформації на офіційному сайті Форуму

 

Джерело: АМУ