Прес-центр24 квітня 2018, 11:04

АМУ презентує видання "МАРШРУТИ УСПІХІВ" кращі практики місцевого самоврядування

Децентралізаційна реформа є однією з найбільш успішних та перспективних в Україні. Її подальший розвиток – одне з найважливіших завдань на сьогоднішній день. Це підтверджують реальні результати та успіхи, які сьогодні демонструють українські міста. Асоціація міст України прагне поширювати їх досягнення. Саме тому у 2017 році була започаткована загальнонаціональна Програма обмінних візитів «Маршрути успіхів». Видання містить кращі практики 10 українських міст, у яких відбулися навчальні візити у 2017 році: Кропивницький, Львів, Одеса, Івано-Франківськ, Житомир, Тернопіль, Київ, Харків, Вінниця та Черкаси представили досвід реалізації успішних проектів та ініціатив у різноманітних сферах. У 2018 році Програма «Маршрути успіхів» продовжується. 

Чому ця програма має назву «Маршрути успіхів»? Тому що вона допомагає продемонструвати успіхи громад, запозичити кращі практики і реалізувати їх в інших містах. Однак, для того, щоб ця місія була здійсненною, необхідно постійно обмінюватися досвідом та пізнавати нове. Не дарма кажуть – краще один раз побачити, ніж багато раз почути. Асоціація міст України переконана, що кожен успіх громади сьогодні – це запорука великого успіху всієї Держави завтра, - Олександр Слобожан, виконавчий директор АМУ.

Збірка підготовлена та видана Асоціацією міст України в рамках Проекту «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС), що реалізується за підтримки USAID за посиланням

 

Джерело: сайт Асоціації міст України