Прес-центр4 жовтня 2016, 16:10

Новопсковська об’єднана територіальна громада розширила штатну чисельність працівників селищної ради та її виконавчого органу з метою надання населенню якісних послуг

Рішенням Новопсковської селищної ради № 10/2 від 17 червня 2016 року затверджено структуру апарату Новопсковської селищної ради та її виконавчого органу. В результаті до структури та загальної чисельності апарату введено додатковий відділ культури, спорту та туризму у кількості 3 осіб.

Дане рішення продиктоване необхідністю економічного розвитку ОТГ та виникло в результаті розробки Стратегічного плану економічного розвитку Новопсковської об’єднаної селищної громади до 2020 року.

Робоча група зі стратегічного планування на підставі проведеного аналізу дійшла висновку, що економічне зростання Новопсковської ОТГ може базуватися на одному із стратегічних напрямів розвитку, а саме «Чисте довкілля – активний відпочинок, оздоровлення та туризм».

Загальна чисельність апарату Новопсковської селищної ради та її виконавчого органу складає 36 осіб, серед яких відділ бюджетного та фінансово-господарського забезпечення - 9 осіб, відділ комунальної власності та земельних ресурсів - 7 осіб, відділ муніципальних послуг та правових питань - 9 осіб.