Прес-центр26 жовтня 2016, 14:10

Орієнтація: розвиток і добробут Новопсковської громади

Новопсковська ОТГ на Луганщині впевнено крокує в напрямку підвищення добробуту мешканців громади. Так, нещодавно по вулиці Магістральна селища Новопсков збудували новий тротуар (488 тис. грн). Наразі завершують будівництво тротуару по вулиці Шкільна (114 тис. грн) та розпочали будувати тротуар по вул. Українська поблизу Новопсковського РТМО (42 тис.грн). Виконують всі роботи працівники КП "Новопсковжитло". Будівельники обіцяють швидко і якісно виконати роботи. Кошти на всі тротуарні доріжки профінансовані з селищного бюджету, необхідно зазначити, що в названі суми коштів входять також вартість проектно-кошторисної документації та сплата за технічний нагляд.

Зараз завершується капітальний ремонт ДНЗ «Теремок», кошторисна вартість проекту склала 1 млн 390 тис. 823 грн. Групові кімнати готуються до прийому діточок. За рахунок економії коштів, виділених на капітальний ремонт дитячого садка, додатково утеплюється цоколь мінватою та полі фасадом, фарбуються пожежні виходи, проводяться роботи з перекриття харчоблоку. Крім того, придбано нову постільну білизну на 56 тис. грн та посуд для всіх дітей на 23 тис. грн. Виділені кошти на придбання обладнання для харчоблоку. Відремонтований дитсадок «Теремок» з 1 листопада чекає на своїх маленьких вихованців.‪

Одночасно за рахунок коштів селищної ради розпочато ремонт доріг по вулиці Вишнева в селі Осинове на 935,306 тис. грн. та по вул. Газопроводська смт Новопсков на 563,410 грн. Виконують роботи працівники ТОВ "ДАНКО".