Прес-центр14 березня 2017, 23:03

Семінар "Ресурси, повноваження, відповідальність для місцевих громад шляхом децентралізації влади" пройшов в потенційній Кремінській об'єднаній територіальній громаді

Потенційна Кремінська об'єднана територіальна громада в особі представників трьох груп взаємодопомоги м.Кремінна, с.Новокраснянка та с.Червонопопівка взяла участь у семінарі "Ресурси, повноваження, відповідальність для місцевих громад шляхом децентралізації влади".

Цей захід пройшов в рамках компоненту "Мобілізація громад задля розширення можливостей в Луганській та Донецькій областях", який є частиною проекту «Відновлення управління та сприяння примиренню в постраждалих від кризи громадах України». Даний компонент виконує Український Жіночий Фонд в рамках проекту, який реалізовується структурою ООН Жінки разом з Програмою розвитку ООН за фінансування Європейського Союзу.

Тренер Любов Ропало, представник ГО "Академія стратегічних досліджень" м.Черкаси. Захід відбувся в центральній бібліотеці м.Кремінна. В семінарі взяли участь 20 учасників.

Ця тема особливо важлива для Кремінської ОТГ, яка проходить процес об'єднання. Тому учасників більше всього хвилювали питання, як вони будуть жити в спільній громаді і які можливості відкриються перед жінками, ВПО, соціально незахищеними групами населення, молоддю після створення Кремінської ОТГ. Після завершення семінару учасниці груп взаємодопомоги сфотографувалися. Ці фото наповнять Щоденники досягнень та успіхів груп взаємодопомоги!