Прес-центр24 квітня 2018, 10:04

У Новопсковській громаді пройшов перший вуличний арт-фестиваль соціального мистецтва «Том Сойер FEST»

«Розфарбуй своє місто разом з нами! Активні люди роблять зміни!», - саме цей девіз надихнув активних новопсковців на перетворення загальної толоки в масштабне свято. 

Усі охочі жителі громади розмалювали в яскраві кольори своє селище і показали власним прикладом, що зміни може робити кожний. Внесок кожної людини в розвиток громади безцінний і може бути різним: від прибирання території, фарбування паркових об'єктів до спонсорської допомоги. Сквер «Айдар» та новопсковський пляж замайорів кольоровими лавами та грибочками, а ще в сквері тепер є насправді креативний і різнокольоровий паркан, команда художників аматорів  надихнули всіх присутніх на творчість і разом з дітками, які долучилися до цього процесу створили чудове дерево життя та шаленого помаранчевого апельсина. Людей прийшло чимало, всі з інструментами та гарним настроєм. Гребли, мели, розмальовували, грали, співали, а в кінці плідної роботи, зморені і щасливі, частувалися смачною кашею та смаколиками. Загалом реалізували багато ідей: створили майданчик для спілкування активних людей, задовольнили потребу людей в соціальному контакті, організували спільну роботу для загального блага і набули успішний приклад об’єднання громади навколо добрих справ.

"В Новопскові провели "Том Сойєр FEST". Яскравий приклад, коли ініціатива іде від людей, а не від керівництва! І Дерево життя, як символ нашої громади!" - розповів селищний голова Вадим Гаєв.

Творчі, цілеспрямовані і наполегливі новопсковці завжди будуть попереду. Новопсковська об'єднанна селищна громада - це громада, яка вражає!