Прес-центр11 травня 2017, 22:05

Увага: Конкурс дизайну інтер’єрів та прикладів оздоблення центрів надання адміністративних послуг

Кінцевий термін подання конкурсних  пропозицій: 15 травня 2017 року

«U-LEAD з Європою: програма для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку, створення та забезпечення функціонування центрів надання адміністративних послуг»

Компанія SKL International AB, яка надалі іменується SKL International, запрошує Вашу компанію до подання пропозиції щодо послуг дизайнера для реципієнтів технічної допомоги проекту U-LEAD, розташованих по усій Україні

1.1 Загальна інформація про програму «U-LEAD»

Протягом 2014 і 2015 років в Україні з метою створення умов для проведення реформ з децентралізації та об’єднання органів місцевого самоврядування були прийняті відповідні закони. Цей процес потребує зовнішньої допомоги за такими напрямками, як покращення надання послуг, підвищення рівня безпеки в громаді та забезпечення соціальної згуртованості на місцевому, регіональному і національному рівнях. У відповідь на вищезазначені потреби Європейська Комісія прийняла програму «U-LEAD» та виділила на 2016-2020 роки 97 млн. євро.

Зобов’язання уряду України щодо виконання програми разом із технічною допомогою, яка надається «U-LEAD» та програмами інших донорів, є рушійною силою для успішного проведення реформ з децентралізації. Інтеграція надання послуг - дуже важливий компонент пакету реформ з децентралізації. Зокрема, вона пов’язана з покращенням доступу до послуг та підвищенням якості послуг для населення. Є потреба в створенні нових центрів надання адміністративних послуг (надалі – ЦНАПи), насамперед у спроможних об’єднаних громадах, і в модернізації існуючих ЦНАПів в малих та середніх містах.

Загальною метою програми «U-LEAD» є сприяння створенню прозорої і підзвітної багаторівневої системи врядування, яка  реагуватиме на потреби громадян України.

Друга компонента програми «U-LEAD» присвячена створенню ефективних ЦНАП та підвищенню рівня поінформованості населення про місцеве самоврядування. ЇЇ реалізує Шведська Агенція міжнародного розвитку (Sida) за допомогою механізму делегованого співробітництва. Sida планує виконувати цю частину проекту в два етапи: початковий етап, який складається з 15 місяців (створення не менше 24 ЦНАП в 2017 році), та етап впровадження - до кінця 2020 року (створення до 600 ЦНАП).

Початковий етап передбачає три основних напрямки діяльності:

розробка пакетів документів з моделями і підходами, які будуть реалізовані протягом етапу впровадження (етап 2), включаючи відновлювальні роботи, постачання обладнання, інституційні аспекти, оцінку потреб і проведення навчання;
пілотування пакетів документів з моделями і підходами у 26 визначених громадах;
надання підтримки при плануванні етапу впровадження

1.2 Керівні документи

Кодекс ділової етики.

 
1.3 Обсяг послуг, на які проводиться конкурс

Це запит пропозицій на виконання робіт дизайнера у визначеному обсязі за фіксованою ціною. Йдеться про проведення дизайнерського оформлення 14 центрів надання адміністративних послуг(надалі ЦНАП), які вже мають Робочі проекти з реконструкції приміщень на перших поверхах в адміністративних будівлях. 11 ЦНАП схожі між собою і різняться тільки площею та її конфігурацією.  Ці адміністративні будівлі розташовані по всій території України.

Очікувані результати:

дизайнерське оформлення 14  ЦНАП, яке повинне буте зроблене в одному дизайні (стилі) та кольоровій гамі, загальна площа реконструкції 2,2 тис.м2, включаючи освітлення, дизайн і розміщення меблів, елементи декору, інформаційні панелі.  Передбачається 3D візуалізація на всі 14 об’єкти;
Зовнішнє оздоблення транспортного засобу (міні бус) для надання адміністративних послуг;
Дизайн одного приміщення із легких конструкцій площею 120 м2 (зовнішній і внутрішній);
Бренд бук для подальшого створення ЦНАП. Бренд - бук це допоміжний документ для відкриття до 600 ЦНАП в 2018- 2020 р. Він розроблюється в формі  альбома, в якому прописуються зовнішні аспекти організації ЦНАП, загальні вимоги до приміщень ( всі ці вимоги вже розроблені та будуть надані). Також в ньому викладаються приклади конструктивних елементів дизайну, елементів декору, освітлення, розміщення меблів, зонування приміщень, рекомендації щодо дизайну інтер’єрів ЦНАП. Передбачається, що бренд -бук буде сформований на основі розроблення єдиного дизайну для 14 ЦНАП.

 

1.4 Мета конкурсу

Метою конкурсу є допомога у забезпеченні пілотних громад проекту «U-Lead» належними приміщеннями для розміщення Центрів надання адміністративних послуг.

 
1.5 Зміст та форма конкурсної пропозиції

Вкрай важливо, щоб конкурсна  пропозиція включала всю інформацію, яка запитується. Конкурсна  пропозиція повинна продемонструвати виконання умов замовника.

Пропонується викласти на 2 аркушах стилістичне бачення дизайнерського оформлення ЦНАП, а також дизайнерський ескіз зони очікування чи зони обслуговування громадян (ескізні плани приміщення ЦНАПу наведені у додатку 2).
Учасник конкурсу також повинен надати уже виконані роботи дизайнерського оформлення офісних чи комерційних приміщень.
Склад учасників команди, які будуть працювати над проектом, їх резюме та терміни виконання завдання (дата початку-дата завершення).

Команда та/або її керівник повинні бути доступні для проведення робочих нарад, зустрічей із замовником у Києві та готові оперативно реагувати на коментарі/зауваження замовника у стислі терміни.

 

Детальніше за посиланням: http://donors.decentralization.gov.ua/advice/590ca0a76783ec6de758955c