Прес-центр22 листопада 2018, 16:11

11 грудня у Києві відбудеться конференція «Нова індустріалізація: спільні дії Уряду та бізнесу»

Торгово-промислова палата України (ТПП України) спільно з Комітетом по державно-приватному партнерству при ТПП України, Міністерством економічного розвитку і торгівлі України та іншими органами державної і місцевої влади проводить за участю Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана чергову конференцію «Нова індустріалізація: спільні дії Уряду та бізнесу».

У рамках конференції буде представлена Гала-сесія «Україна 2019: візія економічного зростання. Промисловість, інновації, фінанси, експорт» за участі керівництва Уряду, представників бізнесу.

Також відбудеться панельна дискусія «Як провести успішну індустріалізацію України в умовах фінансового дефіциту. Чинні та перспективні інструменти державної та недержавної підтримки промисловості», участь в яких братимуть представники урядових та банківських структур, у тому числі МФО, бізнесу, наукових кіл, обласних та місцевих державних адміністрацій та потенційні інвестори. 

Нагадаємо, що на першій конференції «Нова індустріалізація: виклики, можливості та перспективи для України», яка відбулась 15 грудня 2017року, було спільно започатковано нову українську платформу для ефективного діалогу між бізнесом і представниками влади для вирішення актуальних питань щодо подальшого промислового розвитку країни.

Головним завданням визнано побудову в Україні інноваційної промислово-аграрної економіки, здатної задовольнити як потреби сучасної держави, так і пересічних громадян.

Попри певні позитивні зміни, все одно залишаються найбільш «болючі» питання, з якими стикається бізнес при реалізації інноваційно-промислових проектів: обмеженість джерел (державних, іноземних, приватних) фінансування та недоступність до них малого та середнього бізнесу, що не дозволяє в повній мірі реалізувати конкретні бізнес-проекти в Україні. Найактуальнішою залишається проблема захисту прав та інтересів бізнесу.

Участь у заході безкоштовна за умови попередньої реєстрації за посиланням:https://ucci.org.ua/events/forums-and-conferences/nova-industrializatsii....

Термін подання заявок до 9 грудня 2018 включно до 15.00 години.

З Програмою заходу можна ознайомитися за посиланням: https://ucci.org.ua/uploads/files/5beadc8068431557535451.pdf.

За більш детальною інформацією можна звертатись до контактних осіб ТПП України: Дмитро П’ятницький тел. 044-584-28-19,
e-mail:pdv-zed@ucci.org.ua;  Олена Барсук тел. 044-584-28-19,
e-mail: bea-zed@ucci.org.ua;  Ольга Гордина тел. 044-584-28-19,
e-mail:  gov-zed@ucci.org.ua; Валерій Карпов тел. 044-584-28-19,
e-mail: vk-zed@ucci.org.ua або на офіційний сайт ТПП України – https://ucci.org.ua.