Прес-центр21 травня 2020, 16:05

26 травня на Луганщині відбудеться VI Всеукраїнський форум взаємодії та розвитку онлайн

Всеукраїнський молодіжний рух «Let’s do it Ukraine» за підтримки Міністерства молоді та спорту України вже шостий рік поспіль об’єднує громаду, владу, бізнес та засоби масової інформації, щоб привернути увагу до сталого розвитку,  соціальної активності в регіонах та об’єднати зусилля для ефективного розвитку молодіжної, соціальної  політики, волонтерського руху  та корпоративної соціальної відповідальності.

Прямі трансляції з кожного регіону відбуватимуться до 5 червня 2020 року на сторінці www.facebook.com/letsdoitukraineeco. 

У Луганській області захід відбудеться 26 травня.

Учасники презентують кращі регіональні, всеукраїнські та міжнародні ініціативи які будуть реалізовуватись у 2020 році враховуючи карантинні обмеження та сучасні реалії.

Вперше за свою історію Форум стане відкритим для всіх дистанційно в 24 областях, об’єднає понад 500 спікерів. Запорукою якісного результату ми бачимо конструктивний діалог між усіма секторами. Під час форуму в форматі короткої доповіді учасники зможуть представити свої плани на 2020 рік, адаптовані під сучасні реалії карантинних обмежень, заручниками яких став увесь Світ. Обмінятись контактами, налагодити оперативну взаємодію.

 «Форум відкриває двері для всіх! Роками він проводиться з метою залучення молоді до волонтерської  діяльності, пошуку оптимальних рішень щодо створення дієвого практичного механізму взаємодії органів державної влади, бізнесу та громадськості у реалізації суспільно значущих проектів, розвитку волонтерського руху та обміну досвідом щодо кращих практик, залучення волонтерів до вирішення локальних соціальних питань,  розвитку корпоративної соціальної відповідальності. Україна починається з кожного». – Юлія Мархель, президент Let’s do it Ukraine.

До участі у заході запрошуються представники органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, місцевих та закордонних інститутів громадянського суспільства, активісти молодіжного громадського руху, бізнесу та засобів масової інформації, волонтери, лідери учнівського і студентського самоврядування, благодійники, донори. 

Для того щоб стати офіційним Учасником необхідно заповнити онлайн форму реєстрації за посиланням.

Акредитація спікерів відбувається за посиланням до 15 травня 2020 року включно.