Прес-центр26 жовтня 2016, 08:10

28 жовтня у Сєвєродонецьку відбудеться Луганський регіональний форум. Зміни в 3D

28 жовтня 2016 року у Льодовому палаці м. Сєвєродонецька під патронатом Луганської обласної державної адміністрації відбудеться Луганський регіональний форум. Зміни в 3D.

Серед запрошених – очільники обласних державних адміністрацій, іноземні інвестори, підприємці, експортери, імпортери, дипломати, представники міжнародних фондів, бізнесових та громадських  асоціацій.

37 провідних промислових та аграрних підприємств регіону презентують гостям форуму свої досягнення та інвестиційні пропозиції.

Під час пленарних засідань його учасники обговорять Стратегію розвитку Луганської області до 2020 року, перші проекти Агенції регіонального розвитку.

Громадські активісти  представлять на форумі головну комунікативну інновацію у тандемі «влада-громада» - професійно орієнтовані асоціації, які сприятимуть соціальному контролю за діяльністю влади та бізнесу.

В рамках форуму відбудуться підписання Меморандумів про співпрацю між Луганською обласною державною адміністрацією та Польсько-Українською Господарчою палатою,  Державним концерном «Укроборонпром» та провідними аграрними корпораціями України, а також   урочиста церемонія вручення номінації «Інвестор року».

Запрошуємо представників ділових кіл, середнього та малого бізнесу до участі у першому Луганському регіональному форумі. Зміни в 3D.

Реєстрація учасників з 9-00 до 9-55 у холі Льодового палацу.

ЗМІНИМО КРАЇНУ РАЗОМ!