Прес-центр10 жовтня 2016, 14:10

29 жовтня відбудеться концерт Академічного симфонічного оркестру Луганської обласної філармонії

Луганська обласна філармонія запрошує на концерт Академічного симфонічного оркестру за участю запрошених солістів, який відбудеться 29 жовтня в стінах Сєвєродонецького обласного музичного училища.
Більше двох століть відділяють нас від часу, коли жили і творили геніальні композитори, які залишили у своєму доробку великі шедеври світової класики. Саме такі величні твори будуть представлені в новій програмі концерту Академічного симфонічного концерту під керівництвом головного диригента Євгена Тутевича.
В першому відділенні прозвучить віртуозний та глибокий твір - дуже популярна та відома Концертна симфонія для скрипки і альта з оркестром, де соло виконають запрошені солісти: Сергій Старжинський, скрипка /Нідерланди/ та Роман Борковський, альт /Бельгія/.
Ще один твір, що буде звучати у виконанні оркестру - Симфонія № 2, ре мажор Йоганнеса Брамса. Ця Симфонія втілює типові риси стилю композитора, має сонячний колорит, епічний розмах та, що найголовніше, саме вона принесла Брамсу славу першого симфоніста Німеччини.
Тож запрошуємо вас відпочити та поринути в чарівну атмосферу величі найвизначніших шедеврів світової класики.
Чекаємо на вас 29 жовтня в Сєвєродонецькому обласному музичному училищі ім. С.С. Прокоф’єва, о 18.00, щоб поєднати минуле та сучасне найяскравіщими відчуттями та незрівнянними емоціями.

Диригент – Євген Тутевич
Солісти: Сергій Старжинський, скрипка /Нідерланди/, Роман Борковський, альт /Бельгія/
Лектор-музикознавець - Тетяна Пліс