Прес-центр11 листопада 2019, 14:11

34 медалі вибороли спортсмени Луганщини на всеукраїнських змаганнях із кікбоксингу WPKA

У спорткомплексі Київського національного архітектурно-будівельного університету відбулися кубок та чемпіонат України серед школярів, а також Фестиваль кікбоксингу WPKA. Проведено понад п'ятсот поєдинків у семі-контакті, лайт-контакті, фул-контакті, лоу-кіку та інших змагальних розділах.

Збірна команда Луганської обласної федерації кікбоксингу WPKA складалася з трьох дорослих і десяти школярів із Сєвєродонецька та Лисичанська. Загалом наші спортсмени здобули 12 перших, 8 других та 14 третіх місць.

В особистому заліку кубку України з кікбоксингу WPKA серед дорослих Артур Чернов здобув три золота та одну бронзу, Данило Солєй – два золота та дві бронзи, Владислав Кондратюк – два срібла та дві бронзи.

У чемпіонаті України серед школярів та у Фестивалі кікбоксингу WPKA Святослав Буцик виборов три золота, Тимофій Галюта – два золота та срібло, Максим Крохмаль – золото, срібло та бронзу, Руслан Сєвостьянов – золото та дві бронзи, Станіслав Авраменко – срібло та дві бронзи, Матвій Шевчун – срібло та бронзу, Артур Покровський – срібло (спортсмени з Сєвєродонецька), Олег Бурачок – срібло, Олександр Лядовський – дві бронзи, Юрій Пономарьов – бронзу (спортсмени з Лисичанська).