Прес-центр13 лютого 2023, 14:02

350 комплектів нових зимових речей для дітей видали на минулому тижні в Кремінському хабі в Дніпрі

Протягом тижня у координаційному центрі підтримки ВПО, що знаходиться у м. Дніпро, луганські переселенці отримували продукти харчування та дитячий одяг від ЮНІСЕФ.

Працівники хабу, яким опікується Кремінська міська військова адміністрація, видали внутрішньо переміщеним особам 500 продуктових наборів і 350 комплектів нових зимових речей для дітей.
Продукти отримують всі переселенці Луганщини, зареєстровані у хабі. Видається один набір на кожного члена родини (за наявності оригіналів документів, в тому числі, довідки ВПО). Таку допомогу можна одержати в одному з координаційних центрів Луганської області один раз на місяць.

Видачу зимових дитячих речей ініціювали Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій спільно з дитячим фондом UNICEF. Тож, одяг видається тим переселенцям, які залишали заявки в Мінреінтеграції.

Набори розраховані на дітей віком від 2 до 14 років. Комплект складається із зимової куртки, светра (або світшота), термобілизни, зимових та спортивних штанів, шкарпеток, зимових черевиків, шапки, шарфа та рукавичок.

Також у хабі з переселенцями працювали фахівці різних напрямів. Мобільна бригада благодійного фонду «Право на захист», спеціаліст Луганського обласного центру зайнятості, працівники управління кадрового забезпечення головного управління Національної поліції в Луганській області, психологи Польської гуманітарної акції.

Адреса: м. Дніпро, вул. Володимира Антоновича, 72-А.
Графік роботи: з 10:00 до 14:00 щоденно, крім вихідних.
Актуальна інформація - у телеграм-каналі «Креміняни Дніпра» (https://t.me/kreminnaDnipro).