Прес-центр7 квітня 2017, 18:04

61 родина співробітників Національної поліції в Луганській області отримала ключі від службових квартир

Сьогодні, 7 квітня, під час робочої поїздки до Луганської області Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков разом із головою Луганської обласної державної адміністрації – керівником обласної військово-цивільної адміністрації Юрієм Гарбузом та головою Національної поліції України Сергієм Князєвим у місті Сєвєродонецьку відкрили новий режимний об’єкт – ізолятор тимчасового тримання, який відповідає європейським стандартам.

 

Також вони вручили 61 родині співробітників Головного управління Національної поліції в Луганській області, які є внутрішнє переміщеними особами та несуть службу у зоні проведення АТО, сертифікати та ключі від службових квартир.

 

Це 10 - одно кімнатних, 35 - двох кімнатних, 16 - трьох кімнатних квартир у містах Щастя, Сєвєродонецьк, Лисичанськ, Рубіжне, Попасна та смт Троїцьке.

 

Під час урочистої передачі ордерів на житло очільник Луганської області Юрій Гарбуз подякував Міністерству внутрішніх справ України за увагу та допомогу області та зазначив, що у серпні цього року планується вручити ордери на отримання квартир 200 внутрішньо переміщеним особам, у тому числі поліцейським.