Прес-центр24 травня 2018, 11:05

До уваги аграріїв!

Регіональна комісія Луганського відділення Українського державного фонду підтримки фермерських господарств (Укрдержфонд) повідомляє по проведення конкурсу на отримання фінансової підтримки на поворотній основі за бюджетною програмою «Надання кредитів фермерським господарствам».

         Переможці конкурсу отримають фінансову підтримку на поворотній основі у розмірі, що не перевищує 500 тис. грн. на одне господарство, із забезпеченням зобов’язання щодо повернення цих коштів протягом 5 років. Загальна сума коштів, що будуть розподілені між фермерськими господарствами Луганської області, становить 1715,5 тис. грн.

         Конкурс проводиться у два етапи:

  1. Прийом документів для участі у конкурсі та визначення переліку фермерських господарств, що претендують на одержання фінансової підтримки – проводиться регіональними комісіями Укрдержфонду.
  2. Конкурсний відбір та формування реєстру фермерських господарств, що отримали право на одержання фінансової підтримки – проводиться конкурсною комісією Укрдержфонду (м. Київ, вул. Б. Грінченка, 1).

Детальна інформація щодо документів для участі у конкурсі є на офіційному сайті Укрдержфонду: www.udf.gov.ua.

Документи для участі у конкурсі необхідно надіслати протягом місяця з дати виходу цієї об’яви рекомендованим листом за адресою: 93406, Луганська область, м. Сєвєродонецьк, а/с № 45, Луганське відділення Укрдержфонду.

Додаткову інформацію можна отримати за тел. +380506600351.

 

 

По матеріалам газети Луганщина.ua від 16.05.2018