Прес-центр23 травня 2018, 10:05

Луганщина активно готується до участі у ХХХ Міжнародній агропромисловій виставці «Агро 2018»

Луганщина активно готується до участі у ХХХ Міжнародній агропромисловій виставці «Агро 2018», яка відбудеться з 6 по 9 червня у Києві. Про хід підготовки до участі у виставці йшла мова на сьогоднішній нараді в Департаменті агропромислового розвитку.

В ході наради обговорили стан готовності підприємств до участі у заході, оформлення презентаційних стендів та продукції.

Виставка «АГРО-2018» — найбільша агропромислова виставка в Україні та Східній Європі, вона виступає ефективною платформою для вдосконалення виробництва, впровадження інновацій, презентацій новинок в усіх сферах АПК України. Це діловий захід, що відкриває можливості для співпраці з країнами – лідерами світового аграрного сектору, а також є унікальною нагодою для діалогу між приватним бізнесом і державою, асоціаціями та іноземними представниками.

Наразі Департаментом формується перелік провідних підприємств області, які увійдуть до Каталогу підприємств агропромислового комплексу України. Зазначений Каталог планується презентувати в рамках виставкового заходу.

Участь у виставці дасть змогу нашим підприємствам привабити потенційних інвесторів, які будуть фінансувати у розвиток сільського господарства – зазначила директор Департаменту Лариса Бичкова.