Прес-центр3 вересня 2018, 17:09

Свято "Першого дзвоника"

Сьогодні пройшли урочистості з нагоди Дня знань, початку нового навчального року у відокремленому підрозділі Луганського національного аграрного університету на Старобільщині. Привітати студентів та вчителів завітала директорка Департаменту агропромислового розвитку Лариса Бичкова та передала привітання і поздоровлення від очільника області Юрія Гарбуза.

По закінченню урочистої церемонії директор учбового закладу Надія Жмуренко провела екскурс по навчальним аудиторіям та розповіла про підготовку до нового навчального року.

Як відзначила Надія Жмуренко на території закладу знаходиться не лише відокремлений підрозділ ЛНАУ а і інші структурні підрозділи аграрного університету. Усього тут навчаються близько тисячі студентів.

В ході бесіди керівник закладу розповіла про складну фінансову ситуацію та застарілість технічної бази для проведення практичних занять студентів. Лариса Бичкова, в свою чергу, розповіла про можливість отримання міжнародної технічної допомоги для оновлення технічної бази.

Наостанок директор Департаменту поздоровила усіх зі святом першого дзвоника.