Прес-центр3 cічня 2017, 12:01

Академічний симфонічний оркестр Луганської обласної філармонії представляє великий концерт «Музика кіно»

Академічний симфонічний оркестр Луганської обласної філармонії представляє великий концерт «Музика кіно»

 

15 січня Академічний симфонічний оркестр Луганської обласної філармонії презентує для своїх поціновувачів особливу програму «Музика кіно». Цього вечора артисти запропонують почути пісні і саундтреки до відомих кінострічок під керівництвом головного диригента Київського Академічного обласного музично-драматичного театру ім. Саксаганського, засновника молодіжного камерного оркестру «Ars Nova» Богдана Пущака.

Глядачі зможуть насолодитися музикою з фільмів «Володар Кілець», «Титанік», «Мисливці за привидами», «Рокі Бальбоа», «Хоробре серце», «Пірати Карибського моря», «Аватар», «Гладіатор» і багатьма іншими кінохітами, в числі яких прозвучить саундтрек до одного з найбільш популярних серіалів — «Гра Престолів».

 

В кіно програмі візьме участь й солістка-вокалістка Луганської обласної філармонії, Лауреат міжнародних конкурсів та фестивалів Олена Босенко /сопрано/.

 

Крім виконання музичних композицій, буде представлена відео проекція на великому екрані, завдяки чому глядачі будуть насолоджуватися найкращими кадрами з фільмів у поєднанні з чарівною музикою у виконанні оркестру.

 

Світові саундтреки у виконанні Академічного симфонічного оркестру прозвучать 15 січня в Сєвєродонецькому обласному музичному училищі ім. С.С. Прокоф’єва, о 17.00.