Прес-центр5 березня 2018, 13:03

Асоціація сільгосптоваровиробників просить Юрія Гарбуза зберегти ярмарок

«Соціальні ярмарки не тільки чинник підтримки місцевих товаровиробників, а й засіб економічного захисту найбільш вразливих верств населення, адже уся продукція реалізується за цінами виробника. Ярмарок у Сєвєродонецьку єдиний в області, тож його функціонування потрібно всіляко підтримувати та впорядковувати прилеглі території. З відповідними пропозиціями ми вже звернулись до голови облдержадміністрації Юрія Гарбуза», – заявив представник Асоціації сільгосптоваровиробників Луганської області Валерій Окопний, коментуючи ситуацію навколо ярмарку поблизу Льодового Палацу у місті Сєвєродонецьк.

Нагадаємо, 3 березня, представники правоохоронних органів, відповідно до звернення Сєвєродонецької міськради, намагались ліквідувати ярмарок. За рішенням міської влади ярмарок необхідно перенести на торговельні площі ринку «Універсальний». Свідком події став голова облдержадміністрації Юрій Гарбуз, якому фермери донесли свою позицію та аргументи, наполягаючи на економічній вигоді для усіх сторін торгівлі – продавців і покупців.

Юрій Гарбуз пообіцяв селянам підтримку з боку обласної влади, наголосивши, що цінова політика має залишитись незмінною та дозволяти людям купувати товари дешевше.