Прес-центр21 липня 2021, 08:07

Автошлях між Міловим та Старобільськом повністю відновлять до Дня Незалежності

Про це журналістам повідомив заступник начальника Служби автомобільних доріг у Луганській області Олег Кравцов, розповідаючи про проведення ремонту автошляхів області державного значення у рамках реалізації програми Президента України «Велике будівництво».

«Наразі поточний середній ремонт автодороги Н-26 сполученням між Міловим та Старобільськом протяжністю близько 80 км триває. Плануємо до Дня Незалежності України завершити там всі роботи», – зазначив він.

Також у ці дні буде уведена в експлуатацію ділянка автодороги Н-21 між Старобільськом та Новоайдаром – це ще 40 км.

Крім того, вже завершено ремонт на автошляху Т-13-16 між Гірським та Золотим.

Спікер зауважив, що вже в липні мають розпочатися роботи на автодорозі Т-13-07 між Новопсковом та Марківкою.

До кінця року там укладуть нижній шар асфальтобетону, тобто ця ділянка стане повністю проїзною.

Тривають державні закупівлі на відновлення доріг траси Т-13-07 між Сватовим та Білокуракиним, Білокуракиним та Новопсковом, а також між Марківкою та Зоринівкою.

Щодо ремонту маршруту між Новопсковом та Старобільськом Олег Кравцов акцентував – наразі завершується розробка відповідного проєкту.

«Там буде проведено капітальний ремонт. Складність виконання проєкту полягає у тому, що на цій ділянці розташовано вісім штучних споруд, зокрема, мостів та шляхопроводів, які також відновлять. Роботи розпочнуться цьогоріч», – сказав він.

Про аспекти незалежного нагляду за якістю робіт представникам ЗМІ Луганщини розповів начальник відділу якості та технічного контролю і нових технологій обласної Служби автомобільних доріг Вячеслав Булатов.