Прес-центр11 жовтня 2022, 15:10

Багатодітні родини з Луганщини серед перших отримувачів гуманітарної допомоги від ВПО-хабу у Хмельницькому

Відучора гуманітарний штаб Гірської громади розпочав видачу продуктових та гігієнічних наборів жителям Луганської області, яких прихистила Хмельниччина.

Більшість з них приїхали з Сєвєродонецька, Рубіжного та Лисичанська, де втратили усе майно, тому потребують найбільш необхідного.

Аби не піддавати зайвим ризикам життя і здоров’я людей через ракетні обстріли, волонтери штабу адресно доставили гуманітарку багатодітним родинам до місць компактного проживання луганчан.

«ВПО-хаб Гірської громади у Хмельницькій області відкрився 31 серпня. Відтоді розпочалася реєстрація та опитування щодо першочергових потреб наших земляків. Наразі, за підтримки благодійного фонду «Стабілізейшн суппорт сервісез» почали працювати у повному форматі», - повідомив керівник Гірської міської військово-цивільної адміністрації Олексій Бабченко.

Він нагадав, що Центр надання гуманітарної допомоги переселенцям з Луганщини у м. Хмельницький працює з 9:00 до 13:00 щодня, крім вихідних та святкових днів за адресою: вулиця Кам’янецька, 122.

Зареєструватись також можна через гугл-форму за посиланням:

 https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScBz_a9UszAFVTmY7gFLwrUYvz77isL...