Прес-центр27 серпня 2020, 14:08

Батьки можуть спокійно працювати, знаючи, що їх діти у такому прекрасному садочку, – Сергій Гайдай відкрив дитячий садок на Старобільщині

Очільник Луганщини Сергій Гайдай у рамках робочої поїздки на Старобільщину, взяв участь у відкритті дитячого садку «Колосок» у селі Бутове Чмирівської ОТГ. Ремонт здійснено згідно з реалізацією ініціативи Президента України «Національна програма «Велике будівництво».

У вітальному слові Сергій Гайдай зазначив: «Я задоволений тому, що молоді фахівці отримали роботу, батьки можуть спокійно працювати, знаючи, що їх діти у такому прекрасному садочку. Радий тому, що дітлахи будуть навчатись і розважатись у відновленій будівлі дитсадку», – проте він також розповів про складнощі у реалізації регіональних інфраструктурних проєктів, – «Цьогоріч ми повинні були отримати з ДФРР 488 млн грн, а отримали всього лише 249. Цю частину коштів було переведено у фонд боротьби з COVID-19. Проте, не дивлячись ні на що, садочок було відремонтовано і його двері буде відчинено для маленьких вихованців». Він подякував усім тим, хто допомагав у відновленні будівлі КЗ «Колосок».

У свою чергу голова Чмирівської ОТГ Сергій Войтенко подякував голові ОДА за підтримку і внесок у формування соціальної інфраструктури громади.

Невдовзі відбулась урочиста церемонія перерізання стрічки на будівлі, а очільник Луганщини ознайомився з умовами в яких будуть виховуватись дітлахи.