Прес-центр12 лютого 2018, 09:02

Безкоштовний тренінговий курс з розвитку бізнес-навичок відбудеться за підтримки USAID

Проект «Економічні можливості постраждалим від конфлікту», що впроваджується Українським жіночим фондом за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), оголошує набір на безкоштовний тренінговий курс з розвитку бізнес-навичок в Луганській області.

Метою навчання є сприяння розвитку самозайнятості та малого бізнесу. 

Випускники тренінгової програми зможуть взяти участь в конкурсі міні-грантів (до 38 тис. гривень) на заснування/перенесення свого малого бізнесу, а також будуть отримувати консультативну юридичну та методичну підтримку протягом трьох місяців.

Під час навчання учасники отримають безкоштовні юридичні консультації щодо заснування, звітування, ведення бізнесу у Центрі підтримки мікробізнесу та самозайнятості, що діє на базі регіонального партнера проекту – ГО «Сєвєродонецька молодіжна рада» м. Сєвєродонецьк.

Тренінговий курс складає 10 модулів (повних днів) і триватиме близько 1,5 місяців.

Орієнтовний час початку – березень 2018 р.

Курс включатиме: вибір напрямів бізнесу, з яких легко почати; тестування бізнес-ідей; методи залучення клієнтів; найбільш сучасні методи просування товарів та послуг через Інтернет; техніки продажу; правове забезпечення бізнесу; ведення фінансів та звітність; довгострокове планування в бізнесі; підготовка бізнес-плану.

Програма розрахована на внутрішньо переміщених осіб, демобілізованих військовослужбовців та членів їх сімей, а також на інших осіб, умови життя яких суттєво змінились внаслідок конфлікту, які проживають та працюють на території Луганської області, віком від 18 років.

Всі учасники будуть забезпечені проживанням, харчуванням та відшкодуванням вартості проїзду з районів області.

Для запису на тренінговий курс необхідно заповнити анкету за посиланням: https://ukr.wf/f. Після цього протягом тижня буде надіслане підтвердження про отримання заявки.

Термін подання заявок до 17 лютого 2018 року.

Більш детальну інформацію можна отримати за телефоном:

098-002-99-88 або звернувшись на електронну пошту eopac.lg@gmail.com.