Прес-центр19 липня 2022, 15:07

Більше 1,5 мільярда гривень пенсій вже отримали жителі Луганщини у липні – виплати продовжуються

Головне управління Пенсійного фонду України в Луганській області й після російського вторгнення продовжує нарахування та фінансування пенсій жителям регіону.

Виплати нашим співгромадянам надходять чітко по графіку – 4-го по 25-е число кожного місяця.

Так, пенсії за червень профінансовано на 100 %.

Станом на 18 липня на пенсійні виплати жителям Луганської області спрямовано ще 1519,98 млн гривень, тобто 100 % до поточної потреби.

На наступному тижні виплату пенсій липня буде закінчено і фахівці Головного управління Пенсійного фонду України в Луганській області розпочнуть здійснювати серпневі нарахування.

Варто зауважити, що жителі регіону, які з певних причин не отримали свою пенсію, можуть бути впевнені, що їх гроші нікуди не зникнуть.

Держава централізовано нараховує кошти на рахунки громадян, незалежно від того, чи можуть особи їх отримати зараз, чи ні.

У тих, хто отримує пенсії через відділення АТ «Укрпошта», вони накопичуються на пенсійному рахунку, в чому можна переконатися при особистому зверненні до будь-якого сервісного центру Пенсійного фонду України.

 А у пенсіонерів, яким відповідні виплати надходять на картку, вони акумулюються на рахунках, відкритих за їх зверненнями у відповідних банківських установах.