Прес-центр7 квітня 2017, 14:04

Більше 6000 малюнків маленьких луганчан священнослужителі передадуть на непідконтрольну територію

Голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз відвідав Свято-Христо-Різдвяний кафедральний собор і Хресто-Воздвиженський храм у м.Сєвєродонецьку та привітав вірян зі святвом Благовіщення Пресвятої Богородиці.

«Сьогодні Велике Свято, яке символізує надію на мир та добрі вісті, коли усі православні молять Матір Божу, сподіваючись на її заступництво. Я теж почав ранок з молитви, адже майже кожного дня гинуть або отримують поранення наші хлопці. Я низько вклоняюсь їх матерям і усім серцем відчуваю їх біль.

Ми маємо навчитись прощати та любити один одного, інакше війна ніколи не скінчиться. Я зроблю все, що від мене залежить, щоб наші діти не дивилися один на одного через сітку «рабицю» чи снайперський приціл!

Саме цьому я ініціював акцію «Луганщина у нас одна». Першими її учасниками стали діти – майбутнє України. Вони вже намалювали більше шести тисяч малюнків, які священнослужителі передадуть маленьким луганчанам по той бік лінії розмежування».

Настоятель Свято-Христо-Різдвяного кафедрального собору єпископ Сєвєродонецький та Старобільський Никодим благословив Юрія Гарбуза та звернувся до нього зі словами:

«У цьому місяці виповнюється рік Вашого служіння заради миру на нашій землі. Тож, хай Господь благословить Вас у всіх ваших справах, а Покрова Цариці Небесної захищає від усіх негараздів».