Прес-центр8 лютого 2017, 11:02

Благодійники шукають на Луганщині найкращих волонтерів

Національний конкурс «Благодійна Україна», засновником якого є Асоціація благодійників України, має на меті відзначити найактивніших і найкращих благодійників, волонтерів і меценатів країни унікальною нагородою «Ангелом добра».

 

За останні чотири роки його проведення до оргкомітету надійшло понад 1500 заявок від благодійних і громадських організацій , установ та громадян. Експерти «Зеленої книги української благодійності» називають конкурс найбільш ефективною і корисною подією для розвитку та промоції благодійності в Україні.

 

До наглядової ради конкурсу входять співачка, мисткиня, журналіст і громадська діячка Анжеліка Рудницька, лідер гурту «Мандри» Сергій Фоменко, директор видавництва А-БА-БА-ГА-МА-ГА Іван Малкович, співачка Марина Одольська, письменниця Оксана Забужко, лідер гурту «Kozak System» Іван Леньо. Головою Націонгальної експертної ради є Марина Криса, Президент Всеукраїнського благодійного фонду «Прятелі дітей».

 

Співорганізатором конкурсу є Міністерство соціальної політики України, конкурс підтримують Міністерство освіти і науки України, Міністерство охорони здоров’я України, та Міністерство культури України, постійним партнером відбору виступає Державний комітет телебачення і радіомовлення України.

 

У жовтні минулого року було оголошено старт нового етапу Національного конкурсу «Благодійна Україна – 2016». Переможців відзначатимуть в п’ятнадцяти колективних, трьох індивідуальних і чотирьох спеціалізованих номінаціях. Церемонія нагородження переможців і лауреатів відбудеться навесні у Києві.

 

Останній термін подачі заявок для участі в Національному конкурсі «Благодійна Україна - 2016» – 19 лютого 2017 року.

 

Додаткову інформацію про конкурс можна отримати на його офіційному сайті www.blagoukraine.org або в оргкомітеті конкурсу: Ольга Кваша, тел.. (067) 662-47-06, електронна пошта: konkurs.blago@gmail.com.